Cum arătau 25 de vedete în timpul liceului. Transformări radicale!

Mai știi cum arătai în ultimul an de liceu? Cei mai mulți dintre noi nici măcar nu vor să-și mai amintească...
Coafuri rebele sau ciudate, ochelari, aparate dentare și coșurile specifice vârstei sunt câteva dintre "elementele" pe care ai vrea să ți le ștergi din memorie. Dar fotografiile realizate cu clasa nu te lasă să uiți acea perioadă de glorie. 

În aceeași situație se află și unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Dacă în prezent sunt foarte sexy și arată impecabil, unele vedete și-ar dori ca fotografiile lor din anii liceului să fie arse și să dispară pentru totdeauna.
Din păcate pentru ele, imaginile lor din timpul liceului au devenit virale pe internet. 

În timp ce câteva dintre celebritățile din această listă s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului și au evoluat de la "rățușca cea urâtă" la starul sexy din prezent, alte vedete demonstrează că au avut întotdeauna o frumusețe de invidiat.

Un exemplu este actrița Mila Kunis, care era la fel de frumoasă și în adolescență, dar și actorul Matthew McConaughey, care arăta impecabil în anii liceului.

Descoperă cum arătau unele celebrități în timpul liceului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 28 Apr 2017, 21:59
    Tineretea este frumoasa :)

    Majoritatea dintre vedetele din imagini, in anii liceului, sunt mai naturali, parul lor este mai des, tenul indiferent de problemele adolescentei, mai proaspat si mai frumos. Acuma, majoritatea sunt plini de operatii estetice si incarcati de tone de machiaj. Cred ca majoritatea dintre noi, oamenii de rand si nu numai, am mai dorii anumite calitati ce le-am avut in adolescenta si in tinerete si sa le apreciem mai mult.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod