Cum arată un corp de 1,7 milioane de euro: Femeia care şi-a făcut 350 de proceduri cosmetice

Alicia şi-a etalat corpul de milioane într-un nou pictorial. Din păcate, banii pe care i-a cheltuit n-au scutit-o de probleme şi asta se vede


Anul trecut, Alicia a dezvăluit că implanturile fesiere au explodat după operaţie şi că siliconul s-a scurs şi a ajuns în sistemul ei vascular. Acest incident a determinat-o să renunţe la operaţiile estetice.

În 2006, modelul a cheltuit 10.000 de lire sterline (11.570 de euro) pe implanturile fesiere, dar a avut nevoie de şase luni pentru a le scoate, scrie Daily Mail.
Într-un interviu pentru Closer magazine, ea a mărturisit că se temea că acestea ar putea să o ucidă şi că nu mai putea să stea aşezată mai mult de 20 de minute. "Chirurgul mi-a spus că ambele implanturi din posterior s-au rupt total. Nu ştiam că pot exploda. Mă doare tot timpul fundul. Ştiu că trebuie scoase, dar mi-e teamă că o să rămân cu pielea deformată acolo", declara Alicia anul trecut, înainte de operaţia de eliminare a pungilor din fese.

Actualmente vedetă de reality show, Alicia Douvall, pe numele real Sarah Howes, a făcut în total 350 de proceduri cosmetice în 20 de ani, printre care 16 operaţii de mărire a sânilor şi şapte în zona nasuului, notează Daily Mail.

Alicia Douvall deţine compania de produse cosmetice Douvall's şi a apărut în mai multe show-uri de televiziune din Marea Britanie, printre care "Celebrity Love Island", "Celebrity Big Brother", "Glamour Models", "Mum and Me", "Glamour Model Mum" şi "Baby and Me".

În decembrie 2015, ea a lansat un volum autobiografic, intitulat "Don't Call Me Ugly" ("Nu-mi spune urâtă").


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod