Cum arată un corp de 1,7 milioane de euro: Femeia care şi-a făcut 350 de proceduri cosmetice

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Cele 350 de proceduri cosmetice pe care le-a făcut modelul Alicia Douvall au costat peste 1,7 milioane de euro. A meritat cheltuiala?

Peste 1,5 milioane de lire sterline. Mai exact, 1.735.608 euro. Atât a costat corpul pe care îl are acum fostul model britanic Alicia Douvall, în vârstă de 42 de ani.

Renumită pentru numărul-record de operaţii estetice şi de proceduri cosmetice la care s-a supus, ea a realizat marţi, la Londra, un pictorial în care îşi etalează cu generozitate corpul extrem de preţios. Însă este acesta şi atât de frumos pe cât a investit posesoarea sa?

Ei bine, fotografiile "spun" tot. Şi nu o avantajează, ba dimpotrivă. Dacă e să o "demontăm" piesă cu piesă, aşa cum se întâmplă cu o maşină care ajunge într-un atelier de tinichigerie pentru a i se depista istoricul plin de reparaţii nu tocmai reuşite, observăm, cu toată indulgenţa, că suma astronomică pe care Alicia a cheltuit-o n-a transformat-o într-o femeie de vis.

Trăsăturile faciale sunt evident modificare, mai degrabă malformate, impresie accentuată de colţurile căzute ale gurii. Implanturile mamare cu silicon nu reuşesc să atragă suficient atenţia de la genunchii inestetici şi mai ales de la posteriorul "prăbuşit" de care vedeta pare să fie foarte mândră după cum îl arată spre camera foto.

Impresia de derizoriu este accentuată şi de piesele de lengerie în care modelul a pozat, în special de neglijeul albastru care îi dădea mai degrabă un aer vulgar ce evocă mai degrabă o profesionistă din Cartierul Roşu din Amsterdam decât o femeie atractivă.

Pictorialul, destul de lăudat de cotidianul britanic Daily Mail, este mai degrabă o încercare forţată de a atrage atenţia şi de a găsi o cale de a rămâne în prim-plan pentru ca investiţia în proceduri cosmetice să merite tot efortul. Şi a fost un efort foarte mare, pentru că acest hobby nu-i doar costisitor, ci şi periculos şi greu de suportat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod