Cum arăta Miranda Kerr când lucra pentru 20 de dolari pe zi

Supermodelul australian a vorbit despre perioada în care lucra într-un supermarket pe postul de casieră. „Mi se părea extraordinar“, a spus ea.

În 2014 era pe locul trei în topul celor mai bine plătite modele din lume. Dar înainte de a deveni celebră şi foarte bogată, Miranda Kerr a început de jos, muncind într-un magazin de produse ieftine.

"Am lucrat casieră la Crazy Prices şi într-un salon de coafură, unde făceam ceai pentru cliente şi le aranjam părul. Munceam toată ziua pentru 20 de dolari şi mi se părea ceva extraordinar... Mereu m-am susţinut singură financiar"
, a mărturisit modelul Victoria's Secret pentru WHO magazine.

Miranda Kerr a intrat în modelling la vârsta de 13 ani, după ce a câştigat un concurs, dar făcea şedinţe foto doar în vacanţe.

Apoi a început să lucreze în comerţ. Când a împlinit 20 de ani, s-a mutat la New York şi a avut probleme până şi-a găsit drumul spre celebritate, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod