Cum arată în interior avionul privat cu care Meghan Markle și Prințul Harry au plecat în vacanță: Dotări de lux și meniuri fine servite la bord

Avionul privat cu care au zburat Meghan și Harry oferă condiții de cel mai înalt nivel

 

Faptul că Harry și Meghan au ales să zboare spre Nisa cu un avion privat, deși erau disponibile peste 20 curse de linie de la Londra spre destinația din sudul Franței, i-a adus pe cei doi în vâltoarea unei intense dezbateri politice. După ce Nigel Farage, liderul partidului Brexit, i-a atacat pentru "irelevanta" lor campanie despre justiţia socială dar şi cu privire la mediul înconjurător, jurnalistul Piers Morgan i-a criticat pentru că se dau "eco-războinici" fără să aplice ceea ce spun.



Mai multe vedete au sărit, însă, în sprijinul ducilor de Sussex. Cântăreaţa americană Pink a spus că Meghan a fost supusă celei mai publice forme de intimidare pe care a văzut-o în ultimul timp. "Sunt fericită să văd oameni care vin în apărarea Ducelui şi a Ducesei de Sussex. Modul în care oamenii o tratează (pe Meghan) este cea mai publică formă de intimidare pe care am văzut-o de ceva vreme. A scăpat de sub control. Să fim cu toţii un pic mai binevoitori, da?", a declarat Pink. "Să le arătăm copiilor noştri că este cool să fii amabil", a adăugat vedeta.

Pink le-a urmat exemplul lui Sir Elton John şi vedetei Ellen DeGeneres care au condamnat modul în care au fost trataţi în spaţiul public Meghan și Harry.

Sir Elton John a declarat că le-a pus la dispoziţie lui Harry şi Meghan şi fiului lor Archie un avion privat pentru a "le asigura un nivel ridicat de protecţie, atât de necesar".
"Sunt profund afectat de modul distorsionat şi rău intenţionat cu care a fost prezentată în presă şederea Ducelui şi Ducesei de Sussex la locuinţa mea din Nisa săptămâna trecută", a precizat artistul britanic. "Mama prinţului Harry, Prinţesa Diana, a fost una dintre cele mai dragi prietene ale mele. Am un sentiment profund de obligaţie de a-i proteja pe Harry şi familia lui de intruziunea inutilă a presei care a contribuit la moartea prematură a Dianei", a încheiat Elton John.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze subiectul călătoriilor efectuate de Meghan Markle și Prințul Harry.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod