Cum arată actorii din Game of Thrones în viața reală. Diferențe uimitoare!

Este un motiv întemeiat pentru care cel mai apreciat serial al momentului, "Urzeala tronurilor", a primit multiple premii Emmy pentru machiajul actorilor.
Starurile din serialul HBO sunt de multe ori dificil de recunoscut la evenimentele pe covorul roșu, având în vedere că în serial sunt cel mai adesea acoperite de sânge, noroi și se ascund sub costume imense.

"Urzeala Tronurilor" a stabilit un record de audienţă cu finalul celui de-al şaselea sezon, cu un ultim episod ce a fost vizionat de 8,9 milioane de telespectatori, duminică, 26 iunie, în direct sau în reluare, pe HBO.

Audienţa serialului a crescut în fiecare an. Dacă episodul final al primului sezon a fost urmărită de aproximativ 3 milioane de persoane live şi în reluare, în aceeaşi zi, finalul celui de-al doilea sezon a înregistrat 4,2 milioane de telespectatori, potrivit digi24.ro.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R.
R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros. Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

Foto: time.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Retard pe 6 Iul 2016, 11:01
    Diferente uimitoare

    Diferente uimitoare? Daa, sunteti beton. Greu de recunoscut daca suferi de o forma grava de prosopagnozia sau ai un deficit intelectual extrem de sever. Care sa fie explicatia?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod