Cum ar vrea Macaulay Culkin să fie noul „Singur acasă“ - FOTO

Dinsey vrea să continue povestea simpaticului Kevin, puștiul care a cuerit o lume întreagă


Producţia "Home alone" a fost lansată în 1990 şi a devenit în timp un film clasic de Crăciun. Comedia care a lansat cariera lui Culkin a obţinut încasări de 477 milioane de dolari, un profit important faţă de bugetul iniţial de 18 milioane de dolari, care astăzi ar fi echivalentul a peste 932 de milioane de dolari, şi a avut patru continuări.

Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectactori care au văzut "Singur acasă", filmul de Crăciun a devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe.

Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei "Singur Acasă", lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur.

Actorul american şi-a reluat rolul Kevin McCallister din seria "Singur acasă", după 28 de ani, de data aceasta pentru o reclamă pentru Google. Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut.
Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. McCallister este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

Prestația încântătoare din cele două filme "Singur acasă" i-au adus o avere lui Culkin.
Potrivit site-ului Wealthy Gorilla, averea actorului se ridica în 2018 la 15 milioane de dolari, mare parte a banilor fiind obținuți de pe urma comediei "Home Alone", care a fost filmul cu cele mai mari încasări în 1990. Copilul-actor a fost plătit cu aproximativ 100.000 de dolari pentru rolul cu care avea să cucerească lumea.

Doi ani mai târziu, Macaulay Culkin era apreciat la justa lui valoare după succesul colosal al primului blockbuster: conform site-ului Quora, el a primit 4.500.000 de dolari pentru următorul film din seria "Singur Acasă".
Astăzi, milioanele din contul actorului s-au înmulțit considerabil, în mare parte grație încasărilor din drepturile de autor ale comediilor care și acum sunt foarte apreciate.

Macaulay Culkin a reluat rolul lui Kevin McCallister din seria "Singur acasă", după 28 de ani, de data aceasta într-o reclamă pentru Google, difuzată anul trecut.

Starul în vârstă de 38 de ani a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut. Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. McCallister este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

Aproape 30 de ani mai târziu, Macaulay Culkin poate conta, însă, pe ajutorul Google Assistant pentru a-şi pune în aplicare stratagemele cu ajutorul cărora să scape de hoţi. "V-aţi pus vreodată întrebarea cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă", a scris actorul pe contul său de pe Twitter, subliniind că este vorba despre o reclamă.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod