Cum ar arăta azi femeile frumoase din secolul trecut: Vivien Leigh o depășește pe Angelina Jolie!

Frumusețea depășește orice limite și se impune oricând, chiar dacă standardele estetice s-au schimbat de-a lungul anilor. Și totuși, cum ar arăta azi femeile frumoase din secolul XX?
A rămas de notorietate șocul provocat de posterul ediției din 2017 a Festivalului de film de la Cannes, probabil cel mai mare scandal din istoria prestigiosului eveniment cinematografic. Imaginea o prezenta pe legendara actriță din secolul trecut Claudia Cardinale, dar într-o manieră vizibil modificată, cu două mărimi mai subțire decât era ea în realitate. Organizatorii festivalului au crezut că marea actriță italiană nu se încadra în standardele moderne de frumusețe, iar intervenția grosolană asupra imaginii vedetei a stârnit o vie dezbatere în presă și pe rețelele de socializare.


Această acțiune stupidă menționată de Bright Side a provocat un uriaș deserviciu acestui eveniment important, dar a dovedit încă o dată tendința absurdă pe care presiunea standardelor sociale o pun în mod greșit asupra profesioniștilor din domeniul artistic, din modă, din publicitate și film și, în cele din urmă, asupra fiecăruia dintre noi. Iar demonstrația supremă a acestei realități este că însăși Claudia Cardinale nu a văzut nimic greșit în această modificare a imaginii sale.
"Fotografia a fost modificată ca să mă facă să arăt precum femeia din visurile cuiva. Nu trebuie să ne facem griji despre realism acum. Și ca o feministă adevărată, nu văd nicio infracțiune comisă împotriva corpului fenimin", a spus ea atunci.

Continuând ideea organizatorilor festivalului de la Cannes, cei de la Bright Side și-au imaginat cum ar arăta femeile frumoase din secolul al XX-lea dacă ar trăi în zilele noastre la aceeași vârstă la care erau celebre cândva.
Cu această ocazie putem să observăm nu doar cât de mult s-au schimbat standardele de frumusețe feminină de-a lungul timpului, ci și că Vivien Leigh ar fi eclipsat-o pe Angelina Jolie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod