Cum a scăpat Jennifer Aniston de depresie după al doilea divorț: A învățat să aibă grijă de ea cu terapie „pe bandă rulantă“

Actrița americană și-a învățat lecția după ce a trecut prin al doilea divorț: are mai multă grijă de ea și nu o intreresează ce spune lumea


Ședințele de psihoterapie au ajutat-o pe Jennifer Aniston să treacă peste perioada dificilă, iar în prezent ea este bine, a spus o sursă din anturajul ei: "Face lucrurile exact așa cum vrea și se bucură cu adevărat de viață. Consideră că oriunde ar duce-o drumul vieții, ea va fi prezentă așa cum poate", a spus persoana citată, adăugând că actrița are mai mult grijă de ea acum.

Actrița a precizat în vară că nu a rămas cu inima frântă după despărțirea de Theroux: "În primul rând, cu tot respectul, nu am suferit.

În al doilea rând, astea sunt niște supoziții prostești. Nimeni nu știe ce se petrece în spatele ușilor închise. Nimeni nu se gândește cât de sensibil poate fi acest subiect pentru mine și pentru partenerul meu. Nimeni nu știe prin ce am trecut din punct de vedere medical și emoțional", a pus ea lucrurile la punct într-un interviu pentru InStyle.

Jennifer Aniston este cunoscută pentru discreția pe care o păstrează asupra vieții sale private și refuză de cele mai multe ori să vorbească despre relațiile ei.
Într-un interviu care va fi publicat în ediția din ianuarie 2019 a revistei Elle, actrița în vârstă de 49 de ani a explicat de ce stă departe de social media. Ea preferă să-și petreacă timpul liber cu animalele sale de companie: "Singurul lucru pe care îl am este să păstrez cercul meu sacru. Dacă stau să postez ceva despre câinii mei sau să vă arăt cafeaua mea din dimineață, înseamnă să dau încă ceva care îmi aparține", a explicat vedeta.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au anunţat, pe 15 februarie, că s-au despărţit, după un mariaj care a durat patru ani.
Aceasta a fost a doua căsătorie pentru Jennifer Aniston, după cea cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod