Cum „a răpus“ Emily Ratajkowski doi bărbați dintr-o mișcare: Au rămas cu gâtul sucit când au văzut-o

Emily Ratajkowski i-a sucit gâtul unui spectator care a uitat și de meci și de copilul său când a văzut-o


La începutul lunii octombrie, Emily Ratajkowski a fost arestată, ca și actrița de comedie Amy Schumer, în timpul unui protest organizat la Washington, împotriva numirii lui față de numirea lui Brett Kavanaugh, propus de Donald Trump la Curtea Supremă. Acesta este acuzat de agresiuni sexuale. Mii de oameni au protestat la Washington şi la New York, cu speranţa că ar putea influenţa decizia.

Emily Ratajkowki a publicat un mesaj pe Twitter în care anunța că a fost reținută: "Azi am fost arestată după ce am protestat la Curtea Supremă față de nominalizarea lui Brett Kavanaugh, un bărbat care a fost acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale.

Bărbații care rănesc femei nu pot avea poziții de putere.”

La începutul acestui an, Emily a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând că s-a căsătorit în februarie cu actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard, cu care avea o relație de numai câteva săptămâni. Fotomodelul a dezvăluit că acesta a cerut-o de soție cu un inel pe care l-a făcut pe loc, răsucind hârtia notei de plată din restaurantul în care luau o cină romantică. "M-a cerut la Minetta Tavern (un restaurant exclusivist din New York, n.r.) și nu avea inel, așa că eram cam...
mmm, na... Și atunci a luat hârtia notei de plată și mi-a făcut un inel, ceea ce cred că a fost foarte romantic"
, a povestit ea în emisiunea de televiziune "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Anterior, Emily declarase că nu are încredere în instituția căsătoriei, pentru că istoria acesteia este "o glumă". "Știți, până la urmă căsătoria e ca o afacere. Pentru mine, căsătoria este ce vrei să iei din ea, pentru că istoria sa e ca o glumă", a spus vedeta.

În septembrie anul trecut, actriţa şi top model american Emily Ratajkowski a denunţat retuşurile digitale făcută pozei sale de pe coperta revistei franceze Madame Figaro, unde buzele şi bustul său apăreau mai mici decât în realitate, fapt ce a creat numeroase reacţii de susţinere pe reţelele de socializare.
"Sunt foarte dezamăgită să-mi văd buzele şi sânii micşoraţi prin photoshop pe această copertă", a scris Ratajkowski, în vârstă de 26 de ani, pe contul său de Instagram, unde are 15 milioane de followeri.

Această postare a actriţei a suscitat pe Instagram numeroase mesaje de susţinere şi critici la adresa revistei franceze.

Emily Ratajovski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru "Blurred Lines" al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmele "We Are Your Friends", "I Feel Pretty" și "In Darkness".



Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod