Cum a pierdut Johnny Depp tot ce avea: Părăsit de soţie, lefter şi copleşit de depresie

Divorţul cerut de Amber Heard a fost o lovitură grea pentru actorul american


Rugat să explice cum s-au evaporat sutele de milioane de dolari pe care le-a câştigat în toată cariera sa, actorul a spus că a trebuit s-o întreţină pe Vanessa Paradis şi pe copiii lor, dar şi pe membrii familiei sale, care trăiau pe cheltuiala sa în Kentucky, recunoscând însă că şi obiceiurile sale extravagante i-au tocat averea de 600 de milioane de dolari. E convins că toată responsabilitatea le aparţine foştilor săi manageri care l-au consultat greşit în timp ce îşi ofereau recompense consistente: "Dacă trebuia să semnez nişte acte, şi erau uneori, le semnam chiar aşa", a spus el, făcând un gest ca şi cum ar iscăli cu mâna dreaptă în timp ce întoarse capul în cealaltă parte. "Nu stăteam să văd ce naiba fac ei, pentru că am încredere în oameni.

Acum mă uit bine la tot ce semnez", a adăugat el, dovedind că a învăţat un lucru elementar după o asemenea păţanie.

Managerii se apără, spunând că el făcea cheltuieli scăpate de sub control şi că a investit în domeniul viticol ca să aibă ce să bea. "Vinul nu este o investiţie dacă o bei imediat după ce-l cumperi", au precizat aceştia pe un ton tăios, amintind că actorul obişnuia să dea 30.000 de dolari pe lună numai pe vinuri. "E insultător să spui că dădeam 30.000 pe vin, pentru că era mai mult", a replicat ironic Depp.

Starul s-a plâns şi de familia lui: "Credeau că o să am grijă de ei mereu şi că ferma o să fie a lor. Nu le-am promis aşa ceva", a pus el lucrurile la punct, adăugând că era treaba managerilor să le suspende alor săi cardurile de credit când cheltuiau peste măsură, ceea ce nu s-a întâmplat însă niciodată.

"De asta plătesc acum", a spus Depp.

Cel mai mare coşmar: dator la statul american


Actorul a mai explicat că n-a avut habar despre datorii şi a fost şocat când a aflat că are taxe neplătite în valoare de 5,6 milioane de dolari: "N-am avut idee. Dacă ştii că n-ai plătit taxele către guvernul Statelor Unite, atunci ştii şi că cineva te urmăreşte naibii şi-ţi dă o citaţie, apoi te duci la puşcărie."

Finalul interviului în care actorul a evocat şi prietenia lui cu regretatul muzician Tom Petty, decedat anul trecut, şi cu rockerul Marilyn Manson, naşul de botez al fiicei sale de 18 ani, Lilly-Rose, a fost la fel de emoţionant, Depp vorbind despre copilăria sa.

La începutul acestei luni, actorul a apărut foarte schimbat la Moscova şi Sankt Petersburg, unde a susţinut două concerte din cadrul turneului pe care trupa sa, The Hollywood Vampires, îl efectuează în Europa.
Imaginile în care apare alături de fani, fără aspectul de scenă aranjat, au provocat îngrijorare - cu chipul livid, mult slăbit, starul în vârstă de 55 de ani părea că suferă de o boală gravă, mulţi dintre fani gândindu-se că acesta ascunde ceva.

După câteva zile în care pe reţelele de socializare au apărut mai multe teorii şi controverse, câţiva fani foarte pasionaţi susţin că actorul are aspectul unui bolnav de cancer pentru că se pregăteşte să joace rolul unui pacient aflat în stare terminală, în viitorul film "Richard Says Goodbye"

O sursă din anturajul starului a declarat pentru Daily Mail că Depp nu are probleme de sănătate. Acesta nu a comentat speculaţiile apărute după fotografiile din Rusia şi şi-a continuat turneul european cu trupa sa.
El a concertat la Berlin, apoi în Polonia şi Anglia, iar apariţiile sale ulterioare au fost în nota obişnuită.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod