Cum a încercat Trump să o convingă pe Salma Hayek să-şi înşele iubitul

Actriţa a povestit despre momentul în care Donald Trump a încercat s-o facă să-şi înşele iubitul.

Relatările despre agresiunile sexuale ale actualului preşedinte american, Donald Trump, par să nu mai contenească. Salma Hayek are povestea ei şi a vorbit despre episodul petrecut în trecut.

Invitată la emisiunea de televiziune The Daily Show, actriţa i-a relatat realizatorului Trevor Noah prin ce a trecut. Ea a spus că Trump a încercat să o convingă să-şi înşele iubitul.

Totul a început la un eveniment la care vedeta participa împreună cu iubitul ei. "Eram la un eveniment cu prietenul meu...

el era atât de tandru, atât de drăguţ, super drăguţ... a început să vorbească cu iubitul meu şi apoi s-a împrietenit cu el, l-a invitat la masă... ceva de genul <<Hei, dacă sunteţi în New York, veniţi la Atlantic City, puteţi să staţi la hotelul meu. Daţi-mi numerele voastre de telefon>>. N-a mai vorbit niciodată cu prietenul meu. În schimb, m-a sunat pe mine şi m-a invitat să ies cu el", a povestit Salma.

Salma a spus că i-a amintit lui Trump de iubitul ei, dar acesta n-a dat înapoi, continuând să o preseze: "Nu-i de tine.
Nu-i important, nu-i destul de bun pentru tine. Trebuie să ieşi cu mine"
, i-a spus Trump fără reţinere.

În octombrie anul trecut, Hayek a vorbit despre avansurile lui Trump în timp ce ea avea o relaţie. Actriţa susţine că i-a răspuns că nu era interesată de el nici dacă ar fi fost singură, iar atunci acesta s-a răzbunat imediat. Trump a orchestrat apariţia unei poveşti false într-un tabloid despre ea, în care se vehicula că ea e prea scundă pentru a avea o relaţie solidă, relatează site-ul Uproxx.
Apoi a sunat-o şi a încercat să o consoleze, spunându-i că ar trebui să se întâlnească cu el. "Nu vreau ca oamenii să creadă aşa ceva despre tine", i-a spus acesta.

Manevra lui Trump n-a mers. Ulterior, Salma Hayek s-a măritat tot cu un miliardar, unul chiar mai bogat decât Trump. Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina, în vârstă de nouă ani, şi este o oponentă recunoscută a miliardarului Donald Trump, învingătorul alegerilor prezidenţiale din SUA, pe care l-a criticat în repetate rânduri pentru viziunea lui agresivă în domeniul imigraţiei.

Nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002), Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod