Cum a furat Keanu Reeves toate aplauzele la Oscar 2020: Starul a venit cu mama lui pe covorul roșu

Actorul în vârstă de 55 de ani a cucerit toate aplauzele după apariția de la gala Oscar. El a venit la ceremonia din Los Angeles însoțit de mama sa.
Obișnuiți cu stilul lui simplu, nonconformist, nu contenim să ne minunăm cât de normal poate fi acest om. Pentru că mai presus de statutul său de star, Keanu Reeves e, totuși, om. Un tip civilizat, ponderat, modest, care se comportă normal, ca și cum n-ar fi celebru, ca și cum n-ar avea milioane de dolari în cont. Keanu Reeves nu trăiește pentru a vâna like-uri, milioane, femei și mașini, pentru a arăta bine și pentru "a da bine". Face bani, dar nu trăiește pentru ei și toată lumea s-a convins de asta.

Apreciat deopotrivă pentru talentul său, dar și pentru modul simplu, necosmetizat, în care trăiește, total atipic la Hollywood, Keanu Reeves reușește mereu să ne surprindă plăcut.

Fanii o adoră pe mama lui Keanu Reeves


Bunăoară, apariția de la gala Oscar nu putea trece neobservată - acolo unde cei mai frumoși și mai doriți bărbați din lumea filmului vin însoțiți de cele mai sexy femei, unii de femei mult mai tinere decât ei, sau se prezintă singuri, strălucind în toată grandoarea lor, Keanu "al nostru" a găsit de cuviință să fie altfel.

Și i-a ieșit perfect - s-a prezentat pe covorul roșu însoțit de mama lui, Patricia Taylor, în vârstă de 76 de ani.

Printr-un gest remarcabil, actorul în vârstă de 55 de ani a ținut să o prezinte lumii pe femeia pe care o prețuiește enorm. Fanii au fost cuceriți de apariția lor și au comentat intens despre cât de bine le stătea împreună.



Câțiva utilizatori au observat că ei au purtat ținute în alb și negru care se asortau perfect, iar fotografiile cu Keanu Reeves și mama lui s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Asemănănările dintre cei doi nu se restrâng foar la nivel fizic. Keanu pare că a moștenit de la mama sa cel puțin o parte din umorul și din spiritul ager.

Când prezentatorul de radio Ryan Seacrest i-a cerut Patriciei câteva detalii despre noul film "Matrix 4" la care lucrează fiul ei, aceasta a glumit, spunând că nu cunoaște nimic și că tot ce știe e despre "Matrix 1, 2 și 3".

Keanu nu a fost nominalizat la vreun premiu, dar nu a fost nici simplu spectator la ceremonia desfășurată duminică seară la Los Angeles. Alături de Diane Keaton, el a oferit trofeul pentru cel mai bun scenariu original. Iar câștigătorul a fost "Parasite".

Alexandra, femeia care l-a cucerit pe Keanu Reeves


Actorul a produs o mare surpriză și în urmă cu câteva luni, când a prezentat-o public pe noua lui iubită. În noiembrie, la gala LACMA Art + Film organizată de Gucci din Los Angeles, el a fost fotografiat ținându-se de mână cu artista Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, prietenă și veche colaboratoare.


Deși se cunosc de mult timp și au mai apărut împreună în public, cei doi nu au dat niciodată de înțeles că se iubesc, dar la gala din noiembrie au venit ținându-se de mână și zâmbind fericiți pe covorul roșu.



Fanii au apreciat că Reeves a ales o femeie matură, cu vârsta apropiată de a lui.

Absolventă a colegiului Swarthmore, Grant este mai mult artistă decât actriță.

Trăiește în Los Angeles și folosește valențele limbajului și colaborările cu scriitorii ca sursă de inspirație pentru ilustrații în pictură, desen, sculptură și artă video.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod