Cum a făcut Julia Roberts rolul perfect în „Pretty Woman“: „Frumușica“ a stat cu prostituatele pe stradă ca să învețe de la ele

Actrița a ieșit cu prostituatele pe Bulevardul Hollywood din Los Angeles ca să se pregătească pentru rolul din „Pretty Woman“.

Rolul excepțional din "Pretty Woman" a transformat-o pe Julia Roberts într-un superstar la Hollywood. Actrița a interpretat-o perfect pe prostituata Vivian Ward de care se îndrăgostește de Edward Lewis, un bărbat bogat, jucat de Richard Gere, cuplul format de cei doi actori în această comedie romantică devenind unul dintre cele mai frumoase și mai iubite din istoria Hollywood-ului.

Maniera perfect credibilă în care Julia a intrat în pielea personajului său a contribuit enorm la succesul filmului și a fost posibilă nu doar talentului actriței, ci și seriozității cu care ea a abordat rolul.

La 29 de ani de la lansarea filmului aflăm că vedeta a studiat cu atenție felul în care arată și se comportă prostituatele, astfel încât să-și joace perfect partitura.

Barbara Marshall, fostă asistentă medicală și văduva lui Garry Marshall, regizorul filmului, a povestit un episod interesant. În 1989, ea lucra ca voluntară la o clinică din Los Angeles și a primit un telefon de la soțul său: "Garry nu mă vizita niciodată la clinică, era ipohondru și se temea de boli.
Dar m-a sunat să mă întrebe dacă Julia poate veni să vorbească cu niște paciente"
, a relatat ea pentru Page Six, explicând că era vorba despre prostituate care veneau să se trateze de boli venerice. "Am ales două femei care veneau mereu la clinică și le-am dat câte 35 de dolari ca să se întâlnească cu Julia. M-am întors la treaba mea și după 20 de minute, că Julia apare din capătul holului și-mi zice: <<Pa, Barbara. Mergem să dăm o tură. Mă întorc mai târziu>>", a continuat femeia.

Barbara a intrat în panică și și-a sunat repede soțul, anunțându-l speriată: "Vedeta ta tocmai a plecat cu niște fete, cred că se duc chiar pe Hollywood Boulevard.
Îmi fac griji. Dacă nu se mai întoarce?"
, i-a povestit ea.

Grupul pus pe distracție s-a întors, însă, fără probleme, iar Barbara a spus că Julia s-a dovedit o femeie care este în stare să se descurce și dincolo de camerele de filmare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod