Culisele unui dans uimitor: Imagini inedite cu Patrick Swayze și Jennifer Grey exersând mișcările din „Dirty Dancing“ - VIDEO

Imagini nemaivăzute cu regretatul Patrick Swayze și Jennifer Grey încercând mișcările de dans care au devenit celebre au fost descoperite recent.
Billy Zane a susținut, cândva, că el și Sarah Jessica Parker au dat probe pentru rolurile din "Dirty Dancing" ("Dans murdar"). Câteva secvențe inedite, descoperite recent, arată clar de ce Patrick Swayze și Jennifer Grey au primit rolurile lui Johnny Castle și Frances "Baby" Houseman în pelicula de mare succes din 1987: chimia lor perfectă i-a ajutat să formeze una dintre cele mai frumoase perechi din istoria filmului.

Înregistrarea video îi prezintă pe starul din "Ghost", care a murit în 2009, și pe actriția acum în vârstă de 60 de ani exersând mișcările senzuale din memorabilul dans.

"Doi oameni minunați la prima lor iubire"


Scriitorul Giles Paley-Phillips a distribuit marți, pe o rețea de socializare, secvențele nemaivăzute până acum. "Probele de filmare pentru <<Dirty Dancing>> cu Jennifer Gray și Patrick Swayze sunt conținutul înălțător pentru care mă aflu aici", a scris el lângă filmulețul postat pe Twitter.



Imaginile au atras imediat atenția fanilor și au devenit virale.

"Doi oameni minunați la prima lor iubire, despre asta e filmul acesta", a scris cineva. "Uitați, fete și băieți, așa se fac copiii", a notat altcineva.

"Awww cât îi lipsesc lumii șarmul și charisma pe care Patrick le-a adus acestui rol... viața poate fi atât de crudă uneori!", a notat, cu tristețe, altă persoană.

Unul dintre cele mai populare filme din istorie


"Dirty Dancing" este considerat unul dintre cele mai populare filme din lume, un clasic, iar Patrick Swayze a devenit unul dintre starurile de la Hollywood cu rolul din această peliculă.

Lansată în august 1987, pelicula s-a bucurat de critici pozitive și a reprezentat un succes notabil de box office, cu încasări de 214,6 milioane de dolari la un buget de numai cinci milioane de dolari.

Povestea a fost inspirată de experiența din adolescența scriitoarei Eleanor Bergstein, care a participat la competiții de "dans murdar", scrie Daily Mail.

Patrick Swayze și Jennifer Grey au fost nominalizați la Globul de Aur pentru cel mai bun actor și cea mai bună actriță într-un film-comedie muzicală.



Swayze, care a interpretat rolul antrenorului de dans Johnny Castle, a decedat în 2009, la vârsta de 57 de ani, răpus de cancer.

Secretul pe care l-a aflat toată lumea


"Dirty Dancing" a fost distins cu un Oscar pentru cel mai bun cântec original, "(I've Had) The Time of My Life", interpretat de Bill Medley și Jennifer Warnes. Cei doi au primit și un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare pop a unui duet sau grup vocal.



Filmul a fost adaptat pentru un musical care a avut premiera în 2004, un serial de televiziune, lansat în 1988 și un prequel lansat în 2004.

În noiembrie anul trecut, Jennifer Grey a spus că o continuare a succesului din 1987 nu ar avea nicio valoare fără partenerul ei. Ea a spus pentru People că noul film nu ar trebui să încerce să recreeze legătura de pe ecran dintre ea și Patrick, pe care s-a bazat atât de mult celebra peliculă.

"Tot ce pot spune este că nu poți înlocui pe cineva care a murit - nu trebuie să încerci niciodată să repeți ceva atât de magic", a declarat actrița.

Gray a mai spus că echipa de producție a ales să ofere o poveste nouă, arătând că în loc să încerce să refacă succesul filmului original, s-a optat pentru ceva diferit.

Citește și: Cum arată acum vedetele din filmele romantice ale anilor '80 și 90


După luni de speculații, CEO-ul studiourilor Lionsgate, Jon Feltheimer, a confirmat pentru Deadline că va exista o continuare a megasuccesului "Dirty Dancing". El a mai spus că acest proiect este "unul dintre cele mai prost păzite secrete de la Hollywood".

Noul film va fi regizat de Jonathan Levine și Gillian Bohrer, iar scenariul va fi scris de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod