Cu ce preparate i-ar cuceri Laura Cosoi pe Cheloo, Loredana și Pavel Bartoș

Laura Cosoi s-a întâlnit, la finalul săptămânii trecute, în magazinul Diverta din București Mall, cu cititorii primei sale cărți de bucate, “Rămâi la masă? Rețete de suflet pentru cei dragi”, publicată de editura Curtea Veche, context în care a răspuns cu sinceritate curiozităților fanilor.
Pe lângă întrebări precum: “Cât de des gătești?”, “Cum ți-a venitideea de a scrie o carte?” sau “De unde pasiunea pentru gătit?”, Laura a primit din partea unui participant la eveniment o întrebare inedită: “Dacă ar fi să gătești pentru Pavel Bartoș, Loredana sau Cheloo, cu ce preparat crezi că i-ai cuceri?”.

Astfel, Laura este sigură că ar ajunge la inima lui Cheloo cu un tort cu ciocolată, în vreme ce pentru Pavel Bartoș ar merge la sigur cu un gulaș. Pentru gusturile sofisticate ale Loredanei, Laura ar alege un preparat fusion.

Dintre toate întrebările primite, aceasta a fost cea care i-a plăcut cel mai mult Laurei, iar cel care a adresat-o a fost recompensat de Curtea Veche cu un volum “Rămâi la masă?” cu autograful Laurei și o mânușă de bucătărie.


Laura Cosoi continua întâlnirile cu cei dorinici să afle mai multe despre prima ei carte de bucate. Curtea Veche și Diverta îi invită pe cititori să o întâlnească pe Laura Cosoi joi, 15 mai, de la ora 18.00, la Cluj, la magazinul Diverta Hubertus (bv. 21 Decembrie, nr.22), dar și vineri, 16 mai, de la aceeași oră, la Târgu Mureș, la Diverta din Mureș Mall.
12 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod