Cristina Spătar şi-a mărit sânii ca să-şi păstreze soţul

Cristina Spătar s-a internat sâmbătă pentru operaţia de schimbare a implanturilor

"Protezele anterioare au fost îndepărtate şi înlocuite cu altele noi, care s-au poziţionat corect. Pacienta nu are nicio problema, însă va trebui să stea o perioadă cu o bustieră de protecţie şi susţinere", a mai spus medicul estetician pentru wowbiz.ro.

Operaţia, care a costat 3.000 de euro, a durat peste două ore, iar Cristina va trebui să poarte timp de trei luni un corset medical.



Potrivit Click!, apropiaţii vedetei susţin că şi-ar fi făcut aceste îmbunătăţiri pentru a-l impresiona pe soţul ei, Alin Ionescu, care de ceva vreme îşi dă întâlnire cu alte femei în oraş.

Tot sâmbătă s-a operat şi Rocsana Marcu. Ea era foarte decisă să scape de colăceii cu care s-a ales după cele două naşteri şi pe care nu i-a putut da jos nici cu sport, nici cu dietă.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NU CONTEAZA pe 29 Mar 2016, 23:24
    Femeile care se sacrifica prea mult pentru cine nu merita.............

    MI SE PARE ABSURD SI DE NEINTELES CUM NOI FEMEILE SUNTEM CATEODATA, SAU DE CELE MAI MULTE ORI ,ATAT DE PROASTE SI FACEM ATATEA SACRIFICII PENTRU BARBATII, SOTII NOSTRI. INTREBAREA AR FI URMATOAREA: EI CE FAC CA IN OCHII NOSTRI SA SE VADA SACRIFICIUL LOR, FAPTUL CA FAC TOT CE LE STA IN PUTINTA SA ISI PASTRZE FAMILIA-SOTIA SI COPII!!!! DAR SA II INTELEGEM ???? EI SUNT SEXUL TARE ?????????

    0
    0

  • Ana pe 28 Mar 2016, 17:19
    Adapost pentru viitor

    Adapost pentru viitor! Cea mai buna cale pentru a-ti asigura viitorul este sa faci AZI ceea ce trebuie. Acum ai gasit o oferta senzationala: programul care iti aduce bani ACUM si pe care il poti lasa mostenire urmasilor tai! Totul e simplu si primesti la pachet toate instructiunile de lucru. Poti lucra in timpul liber, cand vrei tu. Trimite-ne acum o cerere de detalii, la adresa de email: nusibv49@gmail.com

    0
    1

  • xyz pe 28 Mar 2016, 15:29
    STERGETI

    Stergeti comentariile care nu va convin, ca, in mod sigur, rezolvati ceva.... NU

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod