Cristina Cioran şi Paula Chirilă se mută la malul mării

Începând din 1 iulie, emisiunea „Draga mea prietenă“, de la Kanal D, va fi difuzată în direct de la malul mării. Astfel, în fiecare zi de luni până vineri, de la 10.00, plaja Mambo din Mamaia devine fieful distracţiei orchestrate de Cristina Cioran şi Paula Chirilă şi întreţinute cu muzică, poveşti interesante, sfaturi utile, dans şi jocuri de către invitaţii speciali ai celor două îndrăgite prezentatoare.
Ana-Maria Barnoschi, simpatica asistentă a lui Liviu Vârciu de la „Roata norocului“, este şi ea cooptată în echipa emisiunii pe perioada verii. Ana-Maria va face fitness alături de turiştii de pe plajă, va dansa şi va întreţine cu energia ei inepuizabila veselia în rândul spectatorilor şi al telespectatorilor.

„Abia aşteptăm să ne vedem la mare, dragi prieteni! V-am pregătit foarte multe surprize, vom avea invitaţi fabuloşi, iar Ana-Maria ne va <antrena> pentru distracţie în fiecare dimineaţă. Luaţi-vă costumul de baie, ochelarii de soare şi veniţi alături de noi pe plaja Mambo din Mamaia, veţi avea parte de cea mai frumoasă vacanţă“, a spus Cristina Cioran.
25 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod