Cristiano Ronaldo s-a logodit: Iubita lui își caută rochie de mireasă

Fotbalistul s-a logodit cu iubita lui, Georgina Rodriguez, cu care are o relație de doi ani.
Iubita spaniolă a starului lui Juventus Torino a spus "Da" și acum își caută rochie de mireasă, anunță ziarul portughez Correio da Manha. Cei doi sunt împreună de doi ani și au o fiică, Alana Martina.

Georgina, care l-a susținut pe Ronaldo după ce o femeie din Statele Unite l-a acuzat că a violat-o într-un hotel din Las Vegas, în 2009, îl ajută pe acesta să-și crească ceilalți trei copii.

Cristiano și Georgina au fost fotografiați purtând inele Cartier identice, în timp ce luau masa într-un restaurant din Londra.
"Cristiano a cerut-o deja de soție pe Gio, iar nunta va avea loc, dar puține persoane cunosc detaliile. Tot ce se știe este că Gio a probat deja câteva rochii de mireasă", a declarat o sursă pentru ziarul portughez.

Georgina l-a cunscut pe Ronaldo în iunie 2016, în magazinul Gucci din Madrid în care ea lucra și unde starul venise să-și cumpere mai multe haine de vară. Zvonurile despre logodna lor au apărut la Cupa Mondială din Rusia, unde ea a apărut cu un inel cu un diamant în valoare de peste 620.000 de euro.

La începutul acestui an, mama fotbalistului a spus despre Georgina într-un interviu: "Este viitoarea mea noră.
E o viitoare noră, încă nu e nora mea. Este o persoană foarte calmă."


În vârstă de 23 de ani, fosta vânzătoare de magazin a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, arătându-și sprijinul pentru iubitul ei după ce poliția americană a redeschis ancheta privind plângerea depusă în 2009 de Kathryn Mayorga, care susține că Ronaldo a violat-o.

Georgina și-a apărat iubitul imediat după ce publicația germană Der Spiegel a scris că fotbalistul a plătit-o pe Mayorga cu 375.000 de dolari, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, însă a susţinut că nu el a rănit-o, ci o altă persoană.
Poliţia din Las Vegas nu a găsit acea persoană, iar cazul a fost închis, după ce Mayorga şi-a retras plângerea.

Cristiano Ronaldo a negat vehement acuzația la adresa sa și s-a arătat încrezător, luni seară, în ceea ce priveşte rezultatele anchetei. "Ştiu că sunt un exemplu sută la sută atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc, sunt un om fericit, joc la o echipă fantastică, am patru copii, sunt sănătos. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, la fel şi eu.
Iubesc fotbalul, viaţa mea şi oamenii care au grijă de mine. În cele din urmă adevărul va ieşi la iveală"
, a declarat Ronaldo.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod