Cristiano Ronaldo, încolțit de o nouă acuzaţie de viol: „Toată viaţa lui este o minciună. E un psihopat nenorocit!“

Ronaldo și Mayorga în iunie 2009, în Las Vegas, cu câteva ore înainte de actul sexual care ar fi avut loc în camera de hotel a starului


Rămâne de văzut dacă fosta iubită a lui Ronaldo va formula plângere în instanță pe baza acuzațiilor pe care le-a lansat. Deocamdată, fotbalistul trebuie să gestioneze procesul declanșat în septembrie în cazul Kathryn Mayorga. Publicația germană Der Spiegel a obţinut mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de ea și de Ronaldo, prin care portughezul accepta să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii.
Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Cristiano Ronaldo, care este susținut de iubita lui, Georgina Rodriguez, a negat orice acuzaţie la adresa sa: "Ştiu că sunt un exemplu atât în teren, cât şi în afara lui.

Zâmbesc mereu, sunt un om fericit, am o familie fantastică, sunt respectat, am tot ce îmi doresc. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, important este ca eu să îmi văd de fotbal şi de familia mea. În final, adevărul va ieşi la iveală", a declarat atacantul lui Juventus Torino. "Mă doare să-mi văd familia supărată din cauza știrilor, dar ei știu că n-aș face niciodată așa ceva. Am fost foarte calm și încrezător că în curând totul se va lămuri", a mai spus el pentru ziarul portughez Record.
 
Versiunea pe care o susțin avocații lui Ronaldo ar putea fi uşurată de existența unei înregistrări video care ar putea demonstra că fotbalistul şi Mayorga s-au întors în clubul de noapte din Vegas, imediat după ce au întreţinut relaţii sexuale.

Presa portugheză susţine că, dacă imaginile vor fi găsite, cazul se va încheia: "După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat", au scris ziarele portugheze.

La începutul lunii octombrie, Mayorga a părăsit Statele Unite și a început să evite presa din cauza unei stări emoționale fragile, notează Daily Mail. Într-o conferință de presă ținută pe 3 octombrie, avocata ei a spus că aceasta are multe probleme din cauza procesului: "E o persoană care suferă de depresie și are o tulburare de stres post-traumatic.
Are multe probleme din cauza atacului sexual comis asupra sa în 2009 și i-a fost foarte greu să treacă peste asta în ultimii opt sau nouă ani."


Mayorga a explicat anterior că a semnat actul prin care primea banii de la Ronaldo pentru că îi era teamă să se confrunte cu un star de talia lui. "Am semnat din prima contractul pentru că nu doream ca numele meu să apară public. El e un tip celebru. Așa că eram îngrozită. Sunt speriată", a spus ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod