Credință. Gabriel Cotabiță: ”Nu trebuie să vă fie frică de moarte!”

Lecții de gătit, Gabriel Cotabiță împreună cu poetul Mircea Dinescu, într-o emisiune culinară

Solistul are 60 de ani, iar supraviețuirea în urma accidentului vascular l-a readus din nou în atenția publicului. Atacul cerebral s-a produs în sala de fitness, de aici au existat și multe speculații despre faptul că artistul ar fi luat medicamente pentru slăbit care, asociate cu efortul, i-ar fi provocat prăbușirea. Nici până astăzi nu se știe exact ce factori au contribuit la îmbolnăvirea lui, important e că s-a însănătoșit.
Dar ce a reprezentat și ce reprezintă Gabriel Cotabiță pentru show-bizul din România? Cariera interpretului şi compozitorului începe undeva în perioada gri a anilor '80 şi a continuat neîntrerupt până în prezent.

Cu o voce caldă, extrem de mobilă şi puternică a reuşit să reziste şi să domine, ani de zile, clasamentele muzicale din țară.
25 Februarie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Feb 2016, 22:17
    ASA

    @Gina - corect, ai mare dreptate. Controlezi sexualitatea, banii si resursele, controlezi umanitatea. Religia este cancerul omenirii, in special religiile abrahamice.

    0
    0

  • Gina pe 25 Feb 2016, 09:03
    Teama de moarte este datorată religiei creştine

    DA. Religia creştină vorbeşte despre iadul în care ajungi după moarte, deci să-ţi fie frică până în ultimul moment al vieţii. În Hinduism şi Budhism moartea me considerată o nouă formă a existenţei sufletului, nu există POPII îmbuibaţi care să-ţi inoculeze frica îngrozitoare. De ce fac asta? Predică apă dar ei beau vin. Le spun Maselor ENORME DE OAMENI LA LIMITA SUPRAVIEŢUIRII că după ce pe lumea asta de abia şi-au târât zilele, într-o altă lume vor fi fericiţi. Aiurea... şi asta în timp ce ei crapă de graşi, duc o viaţă de nababi cu maşini de lux, hrănesc porcii cu cozonaci primiţi de la oamenii săraci (care-şi rup de la gură să ducă obolul la biserică) şi trăiesc DIN PLIN, aici, pe pământ - că ce-i în mână nu-i minciună,

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod