Cosmin Cernat s-a adaptat greu la o emisiune de dragoste

Cosmin Cernat este prezentatorul noii emisiuni difuzate de TVR,"Bine ai venit la nunta ta". Este de asemenea si prezentator sportiv,sot (al unei nu mai putin celebre atlete: Monica Iagar) si tatal uneifetite. Pentru admiratoarele sale el spune ca poate fi cucerit prin ceeace este o femeie si nu prin ceea ce vrea sa para.

- Cum ai ajuns la noua emisiune (ai fost selectat sau tu ai preferato astfel de emisiune)? Cum te prinde postura de prezentator al uneiemisiuni de dragoste?
- Am ajuns la noua emisiune intr-un mod cat se poate de firesc. DomnulLazarov a fost multumit de colaborarea de la "Ploaia de stele" si si-adorit sa mergem inainte si la "Bine ai venit la nunta ta". Am avut noroculsi bafta de a fi compatibil cu porterul robot al prezentatorului acesteiemisiuni: cald, flexibil, apropiat de oameni, elegant si deschis. Cumma prinde postura de prezentator al unei emisiuni de dragoste? Greaintrebare! Sa stiti ca nu mi-a fost foarte usor la inceput. Pentru cadiferenta intre cele doua emisiuni e mare. Aici am avut de-a face cuoameni foarte indragostiti, cu femei dispuse sa riste totul pe o carte.

- Care sunt criteriile dupa care alegi o femeie? Ai intalnit femeiaideala?
- Nu cred ca poti alege o femeie dupa niste criterii. O alegi, pentruca e Ea, pentru ca e un tot care imi place cu plusuri si cu minusuri.

- Aparitia copilului in viata ta si a sotiei a fost un lucruplanificat? V-a "schimbat" cu ceva planurile de viitor?
- Aparitia Ayanei a fost o dorinta mare atat a mea cat si a Monicai.
Amcrezut ca a venit momentul ca in viata noastra sa apara un "bebe". Uncopil e totdeauna o minune care vine de la Dumnezeu si de care nu potidecat sa te bucuri. Mie si Monicai nu ne place sa ne facem planuri sinici sa ne programam prea tare viitorul, dar e adevarat ca de cand cupitica gandim altfel fiecare lucru.

- Cum vi s-a modificat programul si viata dupa aparitia copilului?
- Nu mai dormim sau cel putin nu mai dorm dupa plac, pentru ca acum,Ayana ma trezeste cand mi-e lumea mai draga. Dar am noi bucurii, pentruca nimic nu se compara cu dupa-amiezile pe care mi le petrec jucandu-macu fiica mea. Fiecare zambet al ei e un nou prilej sa ma bucur de viata.

- Care sunt atributiile tale in cadrul familiei?
- Nu am niste atributii fixe. Si, de fapt, nu are nici unul dintre noi,dar nu ezit sa pun osul la treaba.

- Cum a fost copilaria ta? Care au fost principiile dupa care ai fostcrescut si cu ce doresti sa te impui in educatia copilului vostru?
- Mama a mea a plecat dintre noi cand eu aveam doar 6 ani, iar fratelemeu 3 anisori. Viata ti se schimba fundamental, la fel si sistemul devalori. Se nasc o sumedenie de intrebari si uneori nu poti sa intelegi dece ti se intampla tocmai tie. Pe masura ce anii au trecut am inteles unlucru. Ca trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu, ca nu am crescut intr-ocasa de copii orfani si ca tatal meu impreuna cu bunica mea au facuteforturi mari ca mie si fratelui meu sa nu ne lipseasca nimic.
Si mai credca sunt multi copii cu probleme mari. De aceea multumirile mele pentrutatal meu si bunica mea (a murit anul trecut) nu pot fi exprimate incateva randuri. Am fost crescut in spiritul respectului de oameni si mis-a spus sa imi las intotdeauna loc de "buna ziua". O sa incerc sa lascat mai multa libertate fiicei mele si o sa o las sa-si faca propriilealegeri.

- Ai visat vreodata sa devii vedeta de televiziune?
- Nu chiar. Am avut mai mult noroc decat altii si, de ce nu, am muncitpoate mai mult decat altii.

- Cum arata o zi din programul tau si cand ai timp sa te intalnesti cuprietenii?
- Depinde daca doar prezint buletinul sportiv, atunci sunt un pic mailiber si am timp sa ma vad si cu prietenii si sa ma joc si cu cea micasi sa stau si cu Monica, dar daca sunt editor al stirilor sportive,atunci sunt ocupat pana peste cap si in afara de telefoane, nu prea amvreme. Decat de munca.

- Care a fost parcursul tau profesional si ce ti-a placut cel mai multdin ce ai facut?
- Totul a inceput cu un concurs in Televiziunea Romana, la Redactia Sport,unde am fost admis ... fara loc! Mi s-a spus sa raman sa lucrez farabani, urmand ca la urmatorul concurs sa fiu angajat. Unul dintre baietiiadmisi a renuntat si in aceste conditii am fost angajat pe jumatate denorma. Iubesc munca la Redactia Sport si sper din tot sufletul sa nufiu pus sa renunt vreodata la ceea ce fac acolo.

- Consideri ca stii sa te porti cu o femeie? Ai fost vreodata refuzat?
- Nu cred ca exista o reteta de succes general valabila la capitolulfemei.
Eu consider ca stiu sa ma port cu o femeie, dar nu se stieniciodata ce pot crede doamnele. La partea a doua a intreabrii, prefersa pastrez raspunsul pentru mine.

- Crezi in dragoste la prima vedere? Te indragostesti usor?
- Da, cred sau imi place sa cred in dragoste la prima vedere. Mi se pareceva spectaculos si in acelasi timp senzational, dar, mie, personal,nu mi s-a intamplat pana acum. Eu cred ca dragostea adevarata e unsentimnet care are nevoie de timp ca sa se dezvolte si ca sa creasca.

- Cum te poate cuceri o femeie? Cum te descurci cu admiratoarele?
- O femeie ma poate cuceri prin ceea ce e si nu prin ceea ce vrea satranspara. Cred ca ma descurc onorabil cu admiratoarele.

- Faci vreun sport pentru intretinere?
- Da, baschet! Am facut de performanta aproape 10 ani.

- Care sunt prioritatile actuale in viata ta?
- Familia si cariera sunt doua capitole importante in viata mea.

- Ce-ti doresti cel mai mult de la viata? Care este dorinta ta cea maiarzatoare?
- Imi doresc ca eu si ai mei sa fim sanatosi si voiosi. Sa dea Dumnezeuca si de acum inainte sa ne mearga la fel de bine, ba chiar de 100 deori mai mult.

- Esti un tip cochet? De unde te imbraci si cine iti alege tinutelepentru anumite evenimente?
- Imi place sa fiu elegant si sa tin pasul cu moda. Am grija la detaliisi consider ca e important sa fii atent la tinuta ta. Nu am un loc anumede unde ma imbrac. Imi place tot ce e de calitate. In general, ma gandescsingur cu ce sa ma imbrac, dar nu ezit sa plec urechea la sfaturile bune.

- Cine ia deciziile importante in familia ta?
- Fiecare ia decizii in ceea ce-l priveste, dar tine intotdeauna contde parerea celuilalt.

- Faptul ca sunteti amandoi persoane cunoscute (tu si sotia ta) v-aafectat in vreun fel relatia sau va deranjeaza cand sunteti in public?
- Faptul ca suntem persoane publice nu ne-a afectat relatia, dar eadevarat ca trebuie sa fim mult mai grijulii ca sa ne protejam intimitateasi ca unele lucruri care sunt ale noastre sa ramana doar ale noastre.

- Esti un tip increzut, greu abordabil, plin de sine sau modest sijovial?
- Eu cred ca sunt un om plin de viata caruia ii place sa se bucure detot ce-l inconjoara.
Nu mi se pare ca sunt o persoana greu abordabila.

- Cum iti alinti sotia si cu ce o surprinzi din cand in cand? Iti placesa creezi momente romantice in cuplu?
- Da, imi place sa-mi suprind si sa-mi alint sotia, dar daca v-as dezvaluiin ce mod nu ar mai fi o surpriza pentru ea.

- Care au fost atuurile sotiei tale pentru a te cuceri?
- A fost ea insasi.

- Ce faci zilnic pentru copilul tau?
- Traiesc, il hranesc, ma joc cu el, il plimb, muncesc
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod