Coşmarul prin care a trecut Shania Twain: Vedeta şi-a pierdut vocea din cauza bolii Lyme

Cântăreaţa canadiană a revenit după ce a luptat cu boala Lyme: ea a lansat anul trecut un nou album care s-a bucurat de succes, iar acum se pregăteşte pentru un turneu mondial


Borelioza are tratament care duce la vindecare aproape întotdeauna dacă este corect recomandat şi aplicat de către medic. Boala poate fi diagnosticată prin probe de laborator, dar nu mai repede de două săptămâni de la înţepătura căpuşelor. Specialiştii menţionează că nu toate căpuşele şi nu în toate regiunile acestea sunt purtătoare ale microrganismelor borrelia.

În 2011, Shania Twain a fost diagnosticată cu disfonie, o tulburare la nivelul corzilor vocale.

În octombrie anul trecut, ea a ocupat, după 15 ani, primul loc în Billboard 200, cu albumul „Now”, lansat pe 29 septembrie. Noul album al artistei, "Now", s-a vândut în peste 137.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare, potrivit datelor furnizate luni de compania Nielsen SoundScan.

Shania Twain şi-a întrerupt cariera muzicală după un divorţ care a pus capăt căsniciei sale de 15 ani. Artista a aflat că soţul său, producătorul de muzică sud-african Robert Lange, o înşela cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne Thiebaud.
Shania a aflat toată povestea de la soţul acesteia, Frederic Thiebaud.

În mod ironic, după ce ambele cupluri s-au despărţit în 2010, Twain şi Frederic şi-au găsit consolarea unul în braţele celuilalt şi s-au căsătorit în 2011.

Cântăreaţa de muzică country-pop, mamă a unui băiat, a vândut peste 60 de milioane de albume în perioada 1993-2005 şi a primit cinci premii Grammy. Printre hiturile cântăreţei, pe numele său real Eilleen Regina Edwards, se numără "Come on over", "That don't impress me much" şi "Man! I feel like a woman".

În total, Shania Twain a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial şi a devenit cântăreaţa cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii country, dar a dispărut de pe scena muzicală din 2004 până în 2009, din cauza unor probleme din viaţa personală şi a unei "inerţii creative".
Ea a reînceput să susţină concerte live în anul 2011, dar cariera sa nu a mai continuat la acelaşi nivel de succes până la revenirea de anul trecut.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod