Coșmarul oricărei femei: Sandra Bullock s-a trezit cu hoțul în casă la miezul nopții

Actrița a dat nas în nas cu intrusul chiar în fața dormitorului ei. Îngrozită, a încuiat imediat ușa camerei și a sunat la Poliție.

Incidentul s-a petrecut în iunie, în vila din Los Angeles a actriţei. Potrivit documentelor obținute de tabloidul online american TMZ, Sandra Bullock a realizat, la ora 1.00 noaptea, că a pătruns cineva în casa ei. Speriată după ce a auzit zgomot înăutru, ea s-a grăbit să încuie ușa dormitorului și atunci l-a văzut pe Corbett în hol, îmbrăcat în haine de culoare închisă. Vedeta a închis repede ușa, a încuiat-o și a sunat panicată la numărul pentru urgențe 911.

185de mii de dolari este cauțiunea stabilită de judecător pentru eliberarea lui Joshua Corbett
Actriţa americană în vârstă de 49 de ani a declarat că a avut mare noroc, pentru că abia făcuse duș înainte de a se băga în pat.
Ea crede că e posibil ca intrusul să fi fost deja în casă în acel timp.

Joshua James Corbett nu este însă un hoţ obișnuit. E un obsedat care încerca să ajungă cât mai aproape de ea. Când au ajuns polițiștii la faţa locului, el a început să strige: "Sandy, îmi pare rău. Te rog, nu mă acuza".

Apoi a fugit în curte, încercând să se facă nevăzut. Numai că n-a mai apucat să mai escaladeze gardul cu sârmă ghimpată pe care îl sărise când a intrat pe proprietatea vedetei.

Avea la el un notebook în care se aflau mai multe imagini ale actriţei şi însemnări personale. Într-una dintre acestea, el scrisese: "Mă voi gândi mereu la tine şi la Louie, fiul meu, ca la soţia mea prin lege, legea Domnului, îmi aparţii iar eu îţi aparţin". Delir total.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod