Coşmarul Angelinei Jolie continuă. Plănuieşte să-şi scoată şi ovarele!

După ce anul trecut a luat decizia curajoasă de a se supune unei duble mastectomii, frumoasa actriţă se pregăteşte pentru o nouă intervenţie. Purtătoare a genei BRCA1, vinovată pentru numeroase cazuri de cancer, vedeta de 38 de ani a hotărât să elimine riscul de boală şi să extirpe şi ovarele.

Mamă a şase copii, dintre care trei adoptaţi, Angelina Jolie a dezvăluit recent că urmează să facă o histerectomiei în scurt timp. Hotărârea de a se supune unor astfel de intervenţii a venit după ce a aflat că este purtătoarea genei BRCA1, care îi creştea riscul de a dezvolta cancer la sân şi la ovare.

"Mai am de făcut încă o operaţie, pe care încă n-am făcut-o.

Voi cere sfaturi de la toţi aceşti oameni minunaţi cu care am vorbit deja, pentru a putea să trec cu bine de următoarea operaţie", a declarat vedeta, potrivit Mediafax. "Sunt foarte bucuroasă că am luat acea decizie. Am fost foarte norocoasă pentru că am avut nişte medici minunaţi şi foarte norocoasă pentru că m-am vindecat bine şi norocoasă că am un proiect precum «Unbroken» (al doilea film din cariera ei regizorală), că am un proiect asupra căruia să mă concentrez, care îmi impune să fiu sănătoasă şi să pot să îmi reiau munca".

Potrivit specialiştilor, prezenţa genei BRCA1 creştea riscul de cancer la 87%. Mama ei, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani.
Aceeaşi boală a răpus-o şi pe bunica actriţei, Lois Bertrand, la vârsta de 45 de ani, dar şi pe străbunica vedetei, Virginia Gouwens, la vârsta de 53 de ani. Debbie Martin, mătuşa actriţei, a murit de cancer mamar în mai 2013, la vârsta de 61 de ani.

După dubla mastectomie pe care a suferit-o anul trecut, Angelina a apelat la specialişti pentru o reconstrucţie mamară.Despre următoarea operaţie, histerectomia, vedeta a anunţat că o va face în cel mult doi ani.

Angelina Jolie şi-a început cariera în adolescenţă când a devenit model, în timp ce studia şi actoria. Ca şi actriţă s-a remarcat în 1998, când a primit un premiu Golden Globe pentru rolul din serialul TV "George Wallace".

Anul 1999 a însemnat consacrarea sa la Hollywood, odată cu succesul venit după "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care a câştigat şi un Oscar.

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră datorită rolului principal din franciza "Lara Croft". Ea a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Gia", "A Mighty Heart" şi "Dl şi dna Smith".

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", formează un cuplu de peste opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad şi Angelina s-au cunoscut şi îndrăgostit pe platourile de filmare de la "Mr&Mrs Smith", în timp ce Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston.
Jennifer şi Brad au divorţat în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie.

Foto: Hepta

13 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod