Coşmar. Fiica designerului Tommy Hilfiger a luptat 19 ani cu boala Lyme

Ally a povestit că infecţia transmisă de căpuşă o făcea să se simtă ca şi cum avea 80 de ani. Ea a aflat abia după 14 ani de suferinţă ce afecţiune avea.

După ce Avril Lavigne a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre chinul prin care a trecut când a fost infectată cu boala Lyme, transmisă prin muşcătura unei căpuşe, o altă celebritate povesteşte despre lupta teribilă cu boala Lyme.

Într-o mărturisire emoţionantă, Ally Hilfiger (30 de ani) a povestit lunga sa bătălie cu maladia pe care medicii nu au reuşit să o diagnosticheze corect timp de 14 ani. Fiica celebrului designer Tommy Hilfiger s-a îmbolnăvit după ce a fost muşcată de o căpuşă, la vârsta de şapte ani.

Ea a spus pentru Daily Mail că abia la 21 de ani a aflat ce boală avea.

"Nici măcar nu puteam să-mi dau cu cremă pe picioare, parcă mă bătuse cineva cu o bâtă de baseball. Mă simţeam ca o femeie de 80 de ani. Boala pusese stăpânire pe fiecare celulă a corpului meu şi din creierul meu", a povestit ea.

Insecta care a muşcat-o pe Ally când era copil a fost testată negativ la boala Lyme, dar unele rezultate au fost la limita nivelului pozitiv. Ulterior, fiica lui Hilfiger a început să sufere de oboseală cronică, dureri de cap şi dureri musculare.
Simptomele s-au înmulţit şi au durat aproape două decenii. Durerea era groaznică, spune Ally. Uneori abia putea să meargă, sprijinindu-se într-un baston. A avut şi simptome de răceală, dar şi tulburări ale somnului.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luc pe 15 Oct 2015, 15:09
    infectare borelioza

    Am un prieten care are laborator. Ce mi-a spus m-a pus pe ganduri. Aceste Laboratoare de multe ori nici nu fac analizele si dau buletin normal, dar ce e si mai rau e ca substantele de contrast folosite pt analize le aduc din China si sunt de 2 lei si in plus aparatele lor nu sunt calibrate. Asa ca daca ai facut o analiza nu inseamna ca e real.

    1
    0

  • birta pe 15 Oct 2015, 14:04
    ...si lanțul trofic?

    nici mie nu mi s-a dat vreun diagnostic clar, am vreo cinci diagnostice diferite printre care la cel cu borelioza am iesit odata pozitiv si de vreo doua ori negativ. adica am altceva, doar ca nu se stie ce si de la o zi la alta amortesc tot mai tare si n-am niciun tratament... in fine. ps. nu poti distruge integral o specie, chiar si de capuse,, ca dereglezi si distrugi lantul trofic :) mnoa

    2
    0

  • Alina pe 15 Oct 2015, 12:50
    Moarte capuselor

    Dar eradicati odata pentru totdeauna aceasta insecta de pe fata pamantului! Nu mai putem merge nici la picnic, nici la padure si nici chiar in parcuri fara teama de a fi muscati de acest monstru.Oboseala cronica ma chinuie si pe mine dar n-a fost stabilita nici acum cauza. Fetita mea a fost muscata de 2 ori de capusa si nici ea nu se poate concentra la scoala si la teme. Analize am facut atunci dar au iesit negative. Putem avea incredere in testele astea?

    1
    0

  • marko pe 15 Oct 2015, 12:23
    Infectarea cu borelioza

    Eu cred ca OMS ar trebui sa se implice in distrugerea acestei insecte cat si a depistarii zonelor de impact si macar...sa anunte aidoma focarelor de rabie unde si ce se intampla.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod