Copilul de altădată, ducesa de azi. Cum arăta Meghan Markle când era copil: 6 imagini în premieră

Unchiul Ducesei Meghan a dat publicității câteva imagini nemaivăzute din anii '80 în care aceasta apare de ziua ei, când era copil.

De la un copil obișnuit dintr-o suburbie obscură a Los Angelesului la strălucirea pe care a câștigat-o intrând în familia regală britanică, Meghan Markle a parcurs un drum remarcabil, în care și-a împlinit visul. Câteva imagini de colecție, date publicității de unchiul ei, o arată așa cum era când avea doar câțiva ani.

Fotografiată chiar de ziua ei, micuța Meghan era un copil adorabil. Cu părul creț și îmbrăcată doar cu o pereche de pantaloni scurți, ea era în centrul atenției, fiind supravegheată cu atenție de mama sa. Într-una dintre imagini, Meghan făcea primii pași, îmbrăcată într-o rochiță fără mâneci, cu dungi multicolore verticale.

În alte cadre, ea apare în brațele mamei, Doria, și în cele ale verișorului din partea unchiului ei, Jason.

În această imagine, Meghan scoate limba în timp ce privește spre camera foto, îmbrăcată cu pantaloni albaștri și un tricou galben.

Ziarul britanic Daily Mail a publicat și o fotografie în care tatăl ei, Thomas, o ține în brațe, în timp ce toată familia sa se afla la masă, inclusiv frații ei vitregi, Samantha și Thomas Jr., cu care astăzi nu are o relație bună.

Cine ar fi crezut că fetița mulatră, cu ochii negri și pătrunzători, va deveni o femeie celebră și una dintre cele mai admirate personalități din lume? Ei bine, Joseph Johnson, unchiul ei vitreg, cel care sâmbătă a prezentat și prima ei fotografie făcută la câteva ore după nașterea sa, pe 4 august 1981, spune că acest copil a fost deosebit.
"Mereu a fost un copil special și foarte fericit", a spus bărbatul în vârstă de 69 de ani, fratele vitreg al Doriei, mama lui Meghan.

Până acum, exista percepția că Meghan a avut o copilărie marcată de neînțelegerile dintre părinții săi care au divorțat când ea avea șase ani și de gelozia surorii mai mari. Imaginile arată, însă, că realitatea a fost altfel - toți arătau destinși, zâmbeau și se simțeau bine, ca într-o familie unită. Și potrivit unchiului Johnson, camera foto nu minte. El a povestit cum Meghan se juca cu copiii lui, Jason, Shawn și Jarred când se întâlneau și se distrau de minune.

Imaginile atestă că Meghan era foarte apropiată de verii ei și, de altfel, așa a și rămas.

În tinerețe, ieșea cu ei în Fresno, localitate situată la trei ore distanță de Los Angeles, unde ea a crescut, și își petreceau împreună serile, scrie Daily Mail.

Astăzi, în ultimele sale săptămâni de sarcină, Meghan Markle e tot mai aproape de momentul în care va avea un copil, iar unchiul Joe este convins că ea se va descurca la fel de bine ca mama ei, Doria. Deși nu l-a cunoscut pe Prințul Harry, îl admiră pentru devotamentul pe care el i-l acordă lui Meghan și consideră că el va fi un tată grozav. Și poate că vom avea ocazia de a-l vedea și pe copilul ducilor de Sussex mergând desculț prin grădină, urmărind porumbeii, scriu cei de la Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod