Copilul care va aduce pacea: Meghan Markle se va împăca cu familia ei după ce va naște

Ducesa speră că nașterea va marca începutul unui nou capitol în relația cu familia sa și își va invita rudele să o viziteze după ce va deveni mamă.

Meghan Markle are de gând să îngroape securea războiului și să folosească nașterea copilului său ca pe un prilej de împăcare cu tatăl și frații ei. O sursă din anturajul ducesei a declarat pentru Daily Mail că deși a fost afectată din cauza relatărilor din presă despre problemele cu familia sa, ducesa în vârstă de 37 de ani își dorește foarte mult ca nașterea să se transforme într-o ocazie de a începe un nou capitol în relația cu rudele ei.

Meghan le-ar fi spus prietenilor că înțelege presiunea pe care familia sa din Statele Unite o resimte după ce ea a devenit membră a casei regale britanice și speră că pe viitor aceștia vor folosi poziția sa înaltă pentru a face diferența, în loc să o critice.



"Meghan înțelege presiunile intense generat de interesul presei și este întristată de ceea ce familia sa a trăit. Ea plănuiește să le întindă o ramură de măslin alor ei și să-i invite la ea după ce se naște copilul, inclusiv pe sora sa"
, a spus sursa citată. "Meghan speră și se roagă că bebelușul ei îi va uni din nou familia", a mai spus aceasta.

Sursa menționată a declarat că Meghan suferă pentru că nu a putut fi alături de familie din cauza programului încărcat.
Pe de altă parte, acest lucru s-a întâmplat și când ea era actriță, dar atunci familia nu s-a plâns și a înțeles-o. "Familia ei este conștientă că e mereu foarte ocupată și a susținut-o mereu în trecut, deși nu avea timp să stea cu ei. Îndatoririle regale au ținut-o incredibil de mult ocupată, iar ea își ia în serios responsabilitățile", a explicat sursa.

Relația fostei actrițe americane cu familia sa a trecut printr-o perioadă turbulentă după logodna ei cu prințul Harry, fratele ei, Thomas Jr (52 de ani), și sora, Samantha(54 de ani), remarcându-se prin ieșirile critice la adresa sa.
Samantha a declarat că Meghan ar fi trebuit să găsească timp pentru a-și vedea tatăl, luna trecută, când a venit în SUA pentru petrecerea de dinaintea nașterii pe care a dat-o la New York. "Lăsând la o parte toate problemele personale, înțeleg că petrecerea e un moment important, te vezi cu prietenele, faci tot felul de pregătiri pentru copil. Dar dacă tot ești pe acest continent, Meghan, mi-ar fi plăcut să te văd că iei legătura cu tata. Viața e foarte scurtă și nu știi niciodată când îți mai dă ocazia asta din nou, sper că se va întâmpla", i-a transmis Samantha.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod