Confesiunea unui supermodel: „Menopauza mi-a afectat memoria“

La 53 de ani, Yasmin Le Bon arată excelent. Ea a vorbit deschis despre problemele pe care i le-a adus vârsta


Actualmente imaginea Marks&Spencer, Yasmin Le Bon a vorbit şi despre cum reuşeşte să-şi ţină greutatea sub control. În primul rând, ea evită să mănânce produse pe bază de făină. Dar mai e ceva: "Mâncaţi grăsimi. Uleiul de măsline, uleiul de cocos, unt, avocado, ulei de nuci, de care corpul are nevoie. Lăsaţi deoparte făinoasele pe măsură ce înaintaţi în vârstă şi aveţi grijă să nu consumaţi prea multă quinoa", le-a sfătuit ea pe cititoarele revistei.

Născută la 29 octombrie 1964, Yasmin Le Bon este unul dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie.

În anii '80 a fost cel mai bine plătit manechin din ţara sa.

Fostul top model a lucrat pentru unele dintre cele mai importante nume din lumea modei, precum Banana Republic, Bergdorf Goodman, Calvin Klein, Versace, Chanel, Christian Dior, Escada, Avon şi Gianfranco Ferré.
Ea a apărut, totodată, în cele mai cunoscute reviste de modă, printre care Elle, Vogue, V, Cosmopolitan, Marie Claire şi Harper's Bazaar.

Yasmin Le Bon este de mai mulţi ani imaginea brandului Winser London şi are apariţii periodice alături de fiica sa, Amber, un model consacrat.
Anul trecut, ele au participat la promovarea colecţiei de toamnă-iarnă a brandului Sisley.

În 2009, Yasmin a înfiinţat o fundaţie prin intermediul căreia şi-a propus să strângă fonduri în favoarea sprijinirii copiilor orfani din România.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod