Confesiunea unui supermodel: „Menopauza mi-a afectat memoria“

Yasmin Le Bon (53 de ani) a povestit într-un interviu cum a chinuit-o menopauza: ai dureri, eşti obosită şi uiţi tot, a explicat ea.

Cu picioarele-i nesfârşite şi un look tineresc, arată ca un supermodel la apogeul carierei. Şi totuşi, acum are 53 de ani, iar aparenţele înşală. Yasmin Le Bon a dezvăluit că menopauza i-a răvăşit viaţa şi a trecut cu greu peste această etapă din viaţa sa.

Într-un interviu publicat de revista Red, pentru care a făcut şi o şedinţă foto, vedeta a vorbit despre impactul pe care menopauza l-a avut asupra vieţii sale: "Menopauza e un rahat, de fapt. Ai dureri într-una, eşti obosită şi nervoasă şi ai o grămadă de probleme", a spus ea.

Yasmin a mai spus că a avut şi probleme cu memoria. "Uiţi şi de întâlnirea cu endocrinologul ăla nenorocit. Nu poţi să-ţi aminteşti nici unde ai parcat maşina", a mărturisit ea.

"Este important să le vorbeşti oamenilor despre asta. Vorbesc cu fetele mele pentru că vreau ca ele să fie mai pregătite decât am fost eu", a mai spus vedeta în interviul citat de Daily Mail.

Yasmin este căsătorită de 32 de ani cu Simon Le Bon, membru al trupei Duran Duran. Ei au trei copii - Amber (28 de ani), Saffron (26 de ani) şi Talullah (23 de ani).

Vorbind despre secretul unei relaţii de succes, Yasmin a explicat: "Spaţiul este mântuirea oricărei relaţii.
Spaţiul din minte şi spaţiul fizic. Întrebarea este: cât de mult? Prea multă distracţie nu este întotdeauna un lucru bun."


Întrebată cum îşi gestionează furia, ea a răspuns: "Când simţi că eşti pe punctul de a exploda, trage adânc aer în piept, expiră cu graţie şi cu calm. Într-o relaţie lungă şi adâncă, va fi timp pentru a exersa aceste sentimente într-un mod mai bun."

"Nimic bun nu iese din furie. Dar nici din linişte nu vine nimic bun. În căsătorie şi în orice relaţie nu lăsa aceste lucruri nespuse.
Viaţa e prea scurtă"
, a spus vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod