Comorile vânătorului de crocodili. Legătura specială dintre soția lui Steve Irwin și fiica sa: „Ne ținem de mână și când mergem la toaletă“

Terri Irwin este nedespărțită de copiii săi și recunoaște că o cam sufocă pe Bindi cu dragostea ei


După moartea lui Steve, Terri și copiii au continuat să dezvolte moștenirea pe care aceasta a lăsat-o în urmă. În octombrie anul trecut, văduva prezentatorului TV și copiii au lansat o nouă emisiune, intitulată "Crikey! It's The Irwins", care îi prezintă pe cei trei în timp ce au grijă de animalele care trăiesc la Australia Zoo din Queensland, dar şi în timp ce se aventurează într-o serie de expediţii în natură.



"Continuăm pe urmele tatălui nostru și tot ce facem azi în Australia Zoo și cu Wildlife Warriors este exact ce a început el. În acest program voi avea câteva momente în care mă gândesc la ceea ce făcea el, de la hrănirea crocodililor la îngrijirea urșilor koala. Apoi ne veți vedea făcând aceleași lucruri, ca să fim siguri că tot ce-i plăcea continuă pe viitor", a declarat Bindi pentru agenția Reuters.

Emisiunea "Crikey! It's the Irwins" a debutat pe 28 octombrie pe postul de televiziune Animal Planet.
Bindi Irwin, care a avut în trecut propria emisiune de televiziune, poate fi văzută în timp ce lucrează la spitalul acelei grădini zoologice. Fratele ei a spus că familia Irwin va călători şi în străinătate în cadrul noului show TV.

După moartea neașteptată a tatălui său, Bindi Irwin a jucat în alte câteva filme, precum "Eliberaţi-l pe Willy 4 - Evadarea din Golful Piraţilor/ Free Willy: Escape from Pirate's Cove" (2010) şi "My Babysitter's a Vampire" (2010).

Atras de animale de la o vârstă fragedă, Robert Irwin continuă munca de popularizare a naturii începută de tatăl lui și călătorește cu familia lui în toată lumea pentru a promova mesajul de conservare a mediului.
Moștenind dragostea lui Steve pentru natură, Robert este un fotograf talentat, premiat pentru imaginile foarte reușite pe care le publică pe Instagram sau pe site-ul său.

Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, el a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare. Steve Irwin avea 44 de ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod