Colorată ca o libelulă: Demi Moore, strălucitoare într-o rochie-curcubeu

La 54 de ani, Demi Moore se menţine în formă. Ea a dominat evenimentul organizat la New York


Potrivit tabloidului online american TMZ, părinţii tânărului afirmă că nu existau indicatoare de adâncime sau indicatoare de siguranţă în piscina adâncă de 10 metri, iar în jurul acesteia existau pietre care au creat un pericol pentru cei din jur. De asemenea, părinţii mai susţin că temperatura apei din piscină era de 39 de grade, ceea ce ”compromite funcţiile creierului”.

Actriţa nu era acasă când a avut loc acest incident, dar a declarat că a fost devastată de tragedie.

"Sunt în şoc absolut. Eram în afara ţării, călătoream ca să mă văd cu fetele mele pentru a serba o zi de naştere, atunci când am aflat vestea", a spus ea. "Pierderea unui copil este o tragedie greu de imaginat, iar inima mea merge către familia şi prietenii tânărului. Vă rog să respectaţi intimitatea şi viaţa privată a celor implicaţi, în aceste vremuri sensibile", a mai declarat atunci Demi Moore.

Mai târziu, s-a descoperit că Valle nu ştia să înoate, iar corpul său neînsufleţit a fost descoperit după ce îngrijitorul şi prietenii săi s-au reîntors pe proprietate, după o scurtă perioadă în care au plecat.
"Bărbatul nu ştia să înoate şi se pare că a alunecat şi a căzut în piscină", au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

Demi Moore, pe numele său adevarat Demetria Guines, s-a născut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico. Actriţa a fost căsătorită vreme de 13 ani cu Bruce Wiilis, împreună cu care are trei copii, iar, în 2005, s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Printre filmele în care a jucat se numără "Fantoma mea iubită/Ghost" (1990), "Soţia măcelarului/The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecentă/Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Îngerii lui Charlie: În goană mare/Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panică pe Wall Street/Margin Call" (2011) şi "Very Good Girls" (2013).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod