Colin Farrell s-a internat preventiv într-o clinică de dezintoxicare

Actorul irlandez a simţit că are nevoie de ajutor specializat şi s-a internat într-o clinică de lux din Arizona.

Colin Farrell s-a internat săptămâna trecută în centrul de lux Meadows din Wickenburg, situat în deşertul din Arizona, unde o lună de tratament costă 36.000 de dolari. Clinica este foarte populară printre vedete, fiind frecventată de-a lungul timpului de Tiger Woods, Elle Macpherson, Kate Moss, Selena Gomez şi Kevin Spacey.

O sursă din anturajul actorului irlandez a declarat pentru Daily Mail că acesta se simţea copleşit de programul foarte încărcat pe care l-a avut în ultima vreme, când a lucrat la trei filme, şi şi-a dat seama că, deşi au trecut 12 ani de când a scăpat de dependenţa de droguri, era în pericol să revină la vechiul obicei din cauza presiunii pe care o resimţea.

Farrell a decis astfel că e mai bine să ceară ajutorul specialiştilor.

"Toţi ştim că el e un dependent, acum are 12 ani de când a scăpat. A fost foarte presat în ultimul an, iar tentaţia a început să revină după ce a fost foarte prins cu munca şi a simţit că pierde controlul, aşa că a zis să acţioneze înainte să aibă iar probleme", a spus sursa citată. "S-a hotărât să meargă singur la un control înainte să ajungă într-un loc urât. Nu dorea să-şi reia năravul. Este foarte conştient că e dependent şi că ar putea să o ia foarte uşor de la capăt", a adăugat persoana apropiată starului.

Sursa amintită a mai spus că Farrell ar fi cedat tentaţiei dacă ar mai fi stat o săptămână fără să facă ceva: "Colin a tras mult ca să rămână curat, aşa că singurul mod în care putea să ţină situaţia sub control era să ceară ajutor profesionist.
Are multe responsabilităţi şi s-a gândit să stea deoparte o perioadă şi să primească ajutor."

Actorul în vârstă de 41 de ani, care în tinereţe avea o reputaţie de mare petrecăreţ, s-a luptat timp de un deceniu cu dependenţa de droguri şi de alcool, până când a ajuns la punctul culminant în timpul filmărilor pentru "Miami Vice", în 2005. "A fost interesant, pentru că nu-mi puteam aminti nici măcar o secvenţă din ce am filmat. Eram la premiera filmului şi nu ştiam ce urmează în film.
Era ciudat, pentru că eu jucam în el"
, a mărturisit el pentru Mirror în 2013.

Clinica Meadows susţine că are cel mai bun program de tratament din Statele Unite. Farrell se va relaxa aici făcând călărie, yoga, Tai chi, acupunctură şi meditaţie profundă, relatează Daily Mail. Programul pentru dependenţi, denumit "Gentle Path", durează 45 de zile, timp în care pacienţii sunt consiliaţi şi fac terapie prin artă pentru a se vindeca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod