Cine? Unde? Cand?

Cine? Unde? Cand?

Desi noi credem ca starurile au tot ce isi doresc, nu este tocmaiasa. Sunt si pentru ele zile cand nu este totul perfect. Fie ca este vorbade o despartire, de un proces sau de o perioada nu tocmai buna in cariera,pentru ele este si mai greu pentru ca toata lumea vrea sa stie ce, cum,unde si in ce fel s-a intamplat totul.

Kylie Minogue nu mai sufera din dragoste: s-a impacat cu iubitul eila doar cateva saptamani de la despartire. Prietenii celor doi nu suntdeloc surprisi deoarece Kylie si iubitul ei James Gooding au fost aproapeinseparabili dupa despartire. S-au intalnit in continuare ca si cum vechearelatie (care a durat nici mai mult nici mai putin de 2 ani si jumatate)nu s-ar fi sfarsit. Sa fi fost anuntul despartirii lor doar pentru a-siface mai multa publicitate? Cei doi spun ca nu, iar James, la cei doar26 de ani, este foarte serios atunci cand declara ca s-au impacat, darvor ca totul sa decurga incet, sa nu grabeasca nimic pentru ca totul samearga bine.

Actrita Winona Ryder a trebuit sa dea din nou explicatii la Tribunalpentru fapta sa din decembrie, atunci cand a "sustras" anumite bunuri invaloare de 3500 de dolari dintr-un magazin din Beverly Hills. Si parcaasta nu ar fi fost de ajuns, politia a mai gasit asupra ei un derivat almorfinei pentru care nu avea reteta. Asa ca a fost acuzata de vandalism,furt si posesie ilegala de droguri. Pentru sosetele, rucsacul, o clama depar doua palarii si o bluza Winona poate fi privata de libertate pentru3 ani si 8 luni de zile. S-a declarat nevinovata spunand ca ar fi vrutsa cumpere acele produse iar pentru droguri avea o prescriptie medicala,dar luni una dintre persoanele care asigura securitatea magazinului cupricina a declarat ca a vazut-o pe actrita trecand de 3 case de marcatsi apoi parasind magazinul fara sa plateasca, asta dupa ce ingramadiseun rucsac in geanta ei si isi pusese o palarie pe cap.Pe parcursul procesului, Winona, cu o privire furioasa, s-a sfatuit infiecare clipa cu avocatii sai.
Ramane sa vedem care va fi decizia judecatorului.

Victoria Beckham a fost refuzata de casa sa de productie dupa cevanzarile ultimului sau album au lasat mult de dorit. Tanara de 28 deani, care astepata un copil in septembrie, este foarte suparata dinacest motiv. Si nu avea nici cum sa planga pe umarul sotului sau, careeste momentan plecat in Japonia, la Campionatul Mondial de fotbal.Purtatorul de cuvant al cantaretei a declarat ca aceasta nu va maiinregistra nici un cantec alaturi de "Virgin Records" si ca acum singurullucru important este copilul. Va merge insa in continuare la studio,dar doar pentru a se simti bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod