Cine sunt Paglieri, Hădean şi Scripcă, noii juraţi de la „MasterChef“

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, cei trei bucătari care au făcut istorie la „MasterChef“, au părăsit postul Pro TV şi au semnat cu Antena 1, trustul Media Pro fiind nevoit să găsească noi chefi pentru cel mai puternic show culinar din România.

Pe 2 iulie, prin intermediul unui comunicat de presă, Pro TV a anunţat că „MasterChef“ revine în toamnă cu un nou sezon, ce se bucură de prezenţa unui juriu spectaculos. Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducȃnd pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară.

Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

3 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod