Cine-i cea mai elegantă? Prinţesa Kate sau soţia lui Clooney?

Botezate "surorile modei", cele două au un stil vestimentar asemănător. Criticii de modă cred însă că ținutele pe care le poartă Amal Alamuddin au un plus de magie.

Mii de fani și cei mai buni paparazzi din lume au urmărit, weekendul trecut, pe canalele Veneției, nunta lui George Clooney. Dar, pe măsură ce fotografiile de la acest eveniment au început să inunde presa, a devenit clar cine era principala atracție. Nu starul de la Hollywood a fost în prim-plan, ci aleasa lui, Amal Alamuddin, și rochia ei de mireasă.

În decursul unui singur weekend, avocata de origine libaneză nu doar că a devenit doamna Clooney, ci chiar o emblemă a modei internaționale, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Ținutele ei elegante au atras tot mai mult atenția, iar criticii n-au ezitat să proclame că i-a furat ducesei Kate coroana de regină a eleganței.

Atât Kate, cât și Amal, sunt adepte ale ținutelor inteligente, șic, însă soția lui Clooney o întrece de fiecare dată pe ducesă.

Kate adoră nuanțele de roz și roșu, Amal merge pe aceleași combinații, dar nu poartă rochie plisată, precum ducesa, optând pentru o croială modernă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 8 Oct 2014, 12:41
    surorile modei

    amindoua sint dragute dar kate are o anumita prestanta asa cum ii sta bine unei printese.

    1
    0

  • Gabi pe 4 Oct 2014, 03:21
    Alaturare imposibila

    Ducesei i se impun niste limite, ea trebuie sa respecte un protocol - "noblesse oblige" - pe cand araboaicele (avocate sau nu) n-au niciuna, dar nici nu se vor putea compara vreodata cu ducesele (in niciun caz!).

    1
    0

  • Elena pe 2 Oct 2014, 17:08
    Si gemenele sunt fiinte distincte! Nu suporta comparatie!

    "Stilul este OMUL"! Poate fi el, si majordom la un castel sau un portar la o Firma anonima, dar, daca are STIL, este UNIC! PRINTESA este incontestabil o "emblema", in primul...asa...numai cand te uiti la ea, precum si prin prestanta, prestatie si registrul in care se afla! madam avocat, si-a facut cunoscuta prezenta numai si numai p[rin mariak! E alt stil; e stilul ei personal, nu ca ar fi mai sus de Printesa! Regina KATE e Regina KATE! E clar! fara a fi subiectivi ! Parca a fost nascuta sa afiseze "sange;le albastru"! Vreti parerea sincera? OK! E mult mai distinsa Printesa decat avocatul libanez, tocmai pentru ca are pliseuri si palarie, plus fizionomia eui solemna, dar dragalasa! S-apoi, are un partener de seama eui, nu un pedofil !! Dixit!

    2
    0

  • kiki pe 2 Oct 2014, 10:16
    stupid

    Chiar daca ati copiat de prin alte reviste( straine) comentariile,nu inseamna ca e normal sa facem astfel de comparatii ! Asta se face pt ca sa se vanda tinutele respective-cum s-a si intamplat!-E stupid sa compari o printesa cu...oricine,nu cu asta trb sa impresioneze... Amandoua sunt dragute si cochete.Cam atat as spune.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod