Cine este noul iubit al Gabrielei Cristea? Află totul despre Tavi Clonda!

La mai bine de jumătate de an după ce a divorțat de Marcel Toader, Gabriela Cristea pare să simtă din nou fiorii iubirii. Vedeta de la Kanal D este implicată într-o relație cu Tavi Clonda, nimeni altul decât solistul band-ului care asigură muzica în emisiunea prezentată de vedetă, „Te vreau lângă mine“.

Deoarece petrece foarte mult timp la muncă și, implicit, alături de colegii ei de platou, Gabriela Cristea s-a apropiat foarte mult de Tavi Clonda, cele două vedete fiind surprinse de paparazzii WOWbiz, la sfârșitul săptămânii trecute, pe când se plimbau printr-un mall din București, după care au mers să vizioneze un film. Mai mult de atât, după ce au plecat de la mall, cei doi au mers împreună acasă la Gabriela, acolo unde și-au petrecut noaptea împreună.

După ce pozele cu ei doi au apărut în presă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit deschis despre relația lor. „Lucrurile s-au întâmplat treptat. Povestea noastră nu este de multă vreme. Nu multă lume a avut ochi să vadă, însă cei apropiați și-au dat seama, de la televizor. Eu cred că fiecare dintre noi a făcut câte un pas. Dar cert este că acest lucru nu s-a întâmplat la serviciu. Nu ne-am ascuns. Dacă am simțit să ieșim, am ieșit. Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult până să se afle. Poate mai avem nevoie de un strop de intimitate“, a spus Gabriela Cristea, la Kanal D.



Vedeta a fost completată de Tavi, care a spus că ochii Gabrielei l-au atras foarte mult. „Am remarcat la ea că e o foarte bună moderatoare şi o profesionistă desăvârşită, impune respect, încă nu o cunosc atât de bine ca să pot spune mai mult. Ochii m-au atras la ea. Eram foarte emoţionat cu emisiunea şi nu-mi mai amintesc cum era ea la început, nu-mi mai amintesc nimic decât dacă mă uit la înregistrări acasă. Totul între noi a venit pur şi simplu. Nu stăm impreună. Suntem la început“, a afirmat solistul.

Chiar dacă, poate, nu ar fi vrut acest lucru, relația dintre Gabriela și Tavi s-a mutat destul de repede și în fața camerelor de filmat, chiar pe platoul emisiunii „Te vreau lângă mine“. Dacă luni cei doi au intrat de mână în platou, iar Tavi i-a dedicat vedetei melodia „Pretty woman“, joi lucrurile au mers chiar mai departe. Tavi Clonda i-a pregătit Gabrielei Cristea o surpriză, în timpul show-ului acesta  intrând cu un buchet imens de trandafiri, pe care i l-a dăruit cu eleganţă divei, după care a sărutat-o pasional, toată scena desfășurându-se în direct.



Tavi Clonda este cu cinci ani mai tânăr decât Gabriela Cristea, însă se pare că acesta nu este un impediment în calea fericirii lor. Cu toate acestea, deja au apărut cârcotași care vor să-i despartă pe cei doi. Ziarul Ring a notat că unii apropiați ai lui Tavi spun că acesta este implicat de aproximativ șapte ani de zile într-o relație de dragoste cu o altă femeie. „Tavi are o iubită de mulți ani, vreo șapte. Recent, m-am văzut cu ei. De când ne cunoaștem, peste tot vine cu iubita lui. E un băiat OK, fidel, cântă bine. Nu umblă așa, teleleu“, ar fi spus un prieten de-al solistului.

Potrivit celor de la Cancan, prietenul lui Tavi Clonda este posibil sa se fi referit la cântăreața Adriana Vlad, alături de care solistul a trăit șapte ani de zile, însă de care s-a despărțit. Sursa citată anunță că Tavi și Adriana au locuit pentru o vreme la Brașov, după care s-au mutat la București, în speranța că le va merge mai bine. La început au locuit cu chirie într-un apartament, alături de un alt cuplu, deoarece nu stăteau foarte bine cu banii, apoi au decis să plece să cânte pe vasele de croazieră. Întors în țară, Tavi a cântat în mai multe formații, iar acum pare că norocul este de partea lui.

18 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 18 Oct 2013, 15:51
    pssssssssss...

    Bine ca nu ne tineti cu sufletul la gura :cine o fi...cum...cat...dece...dece nu...si ea ce zice...si vecinele...(e ?! o gramada de posibile subiecte..)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod