Cine e tatăl celui mai popular bebe nenăscut din România? Pelinel păstrează secretul!

27 Ianuarie 2016
Fotomodelul lucrează, postează imagini pe Facebook şi probează rochii de mireasă în timp ce Cristi Borcea se perpeleşte în închisoare
Copilul nenăscut al Valentinei Pelinel s-a transformat într-un subiect de interes naţional. Nu se ştie dacă fotomodelul a dorit să câştige în notorietate, dar, acum, se află sigur pe drumul deschis de Monica Columbeanu şi Bianca Drăguşanu.
Vedeta a publicat luni, pe pagina ei de Facebook, un set de imagini în care i se observă burta de viitoare mamă.
Imaginile au încins reţelele de socializare. Până ieri, grupajul de poze primise peste 7.000 de like-uri şi aproape 300 de mesaje, în majoritate, unele de felicitare.
Există multe speculaţii dacă Cristi Borcea, închis pentru corupţie, este tatăl copilului.
Multe dintre aceste discuţii sunt făcute pentru audienţă, dar, logic, sunt multe şanse ca fostul preşedinte al Clubului Dinamo să devină cel mai controversat tată din România.
Acest fapt va fi confirmat la scurt timp după ce Valentina Pelinel va deveni mamă, ori printr-o recunoaştere voluntară din partea bărbatului, ori prin deschiderea unui proces din partea mamei pentru solicitarea unei pensii alimentare.
Cel mai aşteptat bebeluş din ţară nu va fi crescut fără bani, mulţi bani.
”Bună dimineaţa! Bebe e deja la a doua şedinţă foto alături de mine”, a scris Valentina Pelinel un comentariu la imaginile postate.
Bebe va fi băiat şi e deja o senzaţie naţională.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 27 Ian 2016, 10:15
    Mina cu bani! Oferta absolut noua!

    Mina cu bani! Oferta absolut noua! Am cucerit rapid intreaga Romanie! Oamenii au inceput deja sa castige bani cu noi, asa ca e timpul sa lasi si tu la o parte alte prostii si sa castigi bani acum, urgent! Te indrumam pas cu pas, indeaproape, iar tu vei sti exact ce sa faci! Solicita acum mai multe detalii la adresa de email:nusibv49@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod