Cindy Crawford, selfie fără machiaj: Vedeta arată excelent la 52 de ani

Vedeta s-a pozat în pat, după ce s-a distrat la o petrecere de Halloween, la care a participat împreună cu soțul ei și George Clooney.

Considerată și acum, la 52 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din lume, Cindy Crawford demonstrează că nu și-a păstrat șarmul și îndrăznește să se fotografieze și fără machiaj. Și este remarcabil faptul că arată foarte bine fără nicio intervenție, ba chiar pare mai tânără.

Vedeta și-a făcut luni un selfie fără machiaj, în pat. "Recovery mode/Modul de refacere", a scris ea lângă imaginea postată pe Instagram.

Cindy a avut nevoie de odihnă după ce în weekend a fost la o petrecerea anuală pe care o organizează în fiecare an, de Halloween, soțul ei, Rande Garber, și prietenul și partenerul lui de afaceri, George Clooney.



Party-ul de proporții epice a avut loc sâmbătă noaptea, în Los Angeles, relatează Daily Mail. Gerber și Clooney s-au echipat în costume de piloți de avioane de linie, iar Cindy a jucat rolul de stewardesă, într-o rochie retro, servind trequila "la bordul" avionului. Fotografiile cu cei trei au fost foarte reușite.

Cindy Crawford obișnuiește să pozeze fără machiaj, din când în când. În noiembrie anul trecut, ea a fost fotografiată astfel la aeroportul internaţional din Los Angeles.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod