Cindy Crawford, fără machiaj la 51 de ani

Cindy Crawford a postat pe Instagram o fotografie foarte reuşită cu soţul ei, la aniversarea a 19 ani de căsnicie


La rândul lui, omul de afaceri în vârstă de 55 de ani i-a adus un omagiu soţiei sale. El a postat pe Instagram o fotografie alb-negru cu un moment frumos din tinereţe, în care era cu Cindy în piscină. "Am ştiut de când am ajuns în piscină la nunta noastră... La mulţi ani @cindycrawford", a scris el.

Cindy Crawford şi fostul model şi actualul impresar Randy Gerber s-au căsătorit în 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.



Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega. Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Cindy Crawford  a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2017
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anica pe 7 Iul 2017, 12:46
    vai mama ei.....

    Pai femeia asta este un schelet ambulant cu o fata de parca a calcat-o trenul .Sunteti stupizi ,stimati jurnalisti sau niste obsedati sexuali sa faceti asemenea gogomanii de afirmatii.Arata groaznic,fata asta.

    0
    0

  • bandan pe 7 Iul 2017, 12:43
    avand in vedere in cel putin jumatate din viata......

    a stat prin saloane de cosmetica,masaj,si in spa-uri,la cum arata ,acuma,este un dezastru de femeie,o rabla in toata puterea cuvantului .Sotia mea la 52 de ani nu are machiaj si nici nu a stat cu ...aia in sus si arata excelent.Cindy este o rabla,inventata de niste jurnalisti fara caracter si principii.

    1
    0

  • Pepe pe 4 Iul 2017, 15:05
    Rromanesa la 50 de ani ... !!

    Da, majoritatea rromincelor la 50 de ani arata ca dracu, adica niste babaciuni obosite si grase, niste tzoape stridente care put a chiftele sau a deodorant de-ti iau oxigenul, proaste si plictisite, amatoare de chilipiruri si jocuri ieftine, gatesc prost, verbesc prost, pocnesc din tocuri si trintesc usi, conduc execrabil si umbla dupa taurasi de sugcess. Da, unei rromance de 50 de ani nu-i dai 70 ... :)) si o poti confunda foarte usor cu o vaca :)))

    1
    0

  • Roman pe 6 Iun 2017, 14:38
    Cindy Crawford, fără machiaj la 51 de ani: Frumuseţea rezistă!

    Majoritatea româncelor la 50 de ani arată ca la 45. Așa că Daniele, Cindy Crawford își arată din plin vârsta. Faptul că este o femeie frumoasă, nu-i ascunde cei 51 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod