Cindy Crawford, fără machiaj la 51 de ani: Frumuseţea rezistă!

de Daniel Dumitrescu, 5 Iunie

Vedeta a fost fotografiată la aeroportul internaţional din Los Angeles. Ea a renunţat la machiaj, preferând un look natural.

A fost unul dintre emblemele modei în '90, iar acum, la 51 de ani, Cindy Crawford nu dă niciun pas înapoi în faţa trecerii timpului. Vedeta îşi permite să renunţe la machiaj atunci când situaţia o permite, dacă nu participă la vreun eveniment. Marţi, ea a venit la aeroportul internaţional din Los Angeles, unde s-a îmbarcat pentru zbor, preferând un look natural.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi, o cămaşă neagră şi o geacă neagră din piele, şi cu părul lăsat pe umeri, Cindy Crawford ţinea în mâna stângă un pahar cu cafea, iar pe acelaşi braţ avea agăţată o geantă neagră tip rucsac. În mâna dreaptă ţinea telefonul mobil în timp ce se îndrepta spre terminal.

Vedeta şi-a lăsat familia acasă şi era însoţită de un asistent care îi căra valiza.

Pe 29 mai, Cindy Crawford şi soţul său, Rande Gerber, au aniversat 19 ani de la căsătorie şi amândoi au marcat evenimentul pe Instagram.

"Salutări de 19 ani cu tipul ăsta! Aniversare fericită! Atât de binecuvântată să te am de soţ. Mulţumesc că eşti cu mine @RandeGerber!", a scris ea lângă o fotografie foarte reuşită cu soţul Rande.

Îmbrăcată într-o rochie neagră lungă cu despicătură, care îi descoperă puţin piciorul îndoit, Cindy stă sprijinită cu spatele de soţul ei, care o ţine cu un braţ de talie, în timp ce în cealaltă mână are un pahar. Cu capul pe spate şi cu ochii închişi, fostul supermodel ţine o palmă în buzunarul pantalonului lui Rande, o postură bine studiată.

Imaginea a fost făcută într-o cameră cu decoraţiuni argintii şi bile disco. În spatele lor se afă o canapea-colţar aurie, plină cu perne albe şi argintii.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roman pe 6 Iun 2017, 14:38
    Cindy Crawford, fără machiaj la 51 de ani: Frumuseţea rezistă!

    Majoritatea româncelor la 50 de ani arată ca la 45. Așa că Daniele, Cindy Crawford își arată din plin vârsta. Faptul că este o femeie frumoasă, nu-i ascunde cei 51 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod