Cindy Crawford, fără machiaj la 51 de ani

Vedeta a fost fotografiată la aeroportul internaţional din Los Angeles. Ea a renunţat la machiaj, preferând un look natural.

A fost unul dintre emblemele modei în '90, iar acum, la 51 de ani, Cindy Crawford nu dă niciun pas înapoi în faţa trecerii timpului. Vedeta îşi permite să renunţe la machiaj atunci când situaţia o permite, dacă nu participă la vreun eveniment. Marţi, ea a venit la aeroportul internaţional din Los Angeles, unde s-a îmbarcat pentru zbor, preferând un look natural.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi, o cămaşă neagră şi o geacă neagră din piele, şi cu părul lăsat pe umeri, Cindy Crawford ţinea în mâna stângă un pahar cu cafea, iar pe acelaşi braţ avea agăţată o geantă neagră tip rucsac.

În mâna dreaptă ţinea telefonul mobil în timp ce se îndrepta spre terminal.

Vedeta şi-a lăsat familia acasă şi era însoţită de un asistent care îi căra valiza.

Pe 29 mai, Cindy Crawford şi soţul său, Rande Gerber, au aniversat 19 ani de la căsătorie şi amândoi au marcat evenimentul pe Instagram. "Salutări de 19 ani cu tipul ăsta! Aniversare fericită! Atât de binecuvântată să te am de soţ. Mulţumesc că eşti cu mine @RandeGerber!", a scris ea lângă o fotografie foarte reuşită cu soţul Rande.

Îmbrăcată într-o rochie neagră lungă cu despicătură, care îi descoperă puţin piciorul îndoit, Cindy stă sprijinită cu spatele de soţul ei, care o ţine cu un braţ de talie, în timp ce în cealaltă mână are un pahar.
Cu capul pe spate şi cu ochii închişi, fostul supermodel ţine o palmă în buzunarul pantalonului lui Rande, o postură bine studiată.

Imaginea a fost făcută într-o cameră cu decoraţiuni argintii şi bile disco. În spatele lor se afă o canapea-colţar aurie, plină cu perne albe şi argintii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2017
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anica pe 7 Iul 2017, 12:46
    vai mama ei.....

    Pai femeia asta este un schelet ambulant cu o fata de parca a calcat-o trenul .Sunteti stupizi ,stimati jurnalisti sau niste obsedati sexuali sa faceti asemenea gogomanii de afirmatii.Arata groaznic,fata asta.

    0
    0

  • bandan pe 7 Iul 2017, 12:43
    avand in vedere in cel putin jumatate din viata......

    a stat prin saloane de cosmetica,masaj,si in spa-uri,la cum arata ,acuma,este un dezastru de femeie,o rabla in toata puterea cuvantului .Sotia mea la 52 de ani nu are machiaj si nici nu a stat cu ...aia in sus si arata excelent.Cindy este o rabla,inventata de niste jurnalisti fara caracter si principii.

    1
    0

  • Pepe pe 4 Iul 2017, 15:05
    Rromanesa la 50 de ani ... !!

    Da, majoritatea rromincelor la 50 de ani arata ca dracu, adica niste babaciuni obosite si grase, niste tzoape stridente care put a chiftele sau a deodorant de-ti iau oxigenul, proaste si plictisite, amatoare de chilipiruri si jocuri ieftine, gatesc prost, verbesc prost, pocnesc din tocuri si trintesc usi, conduc execrabil si umbla dupa taurasi de sugcess. Da, unei rromance de 50 de ani nu-i dai 70 ... :)) si o poti confunda foarte usor cu o vaca :)))

    1
    0

  • Roman pe 6 Iun 2017, 14:38
    Cindy Crawford, fără machiaj la 51 de ani: Frumuseţea rezistă!

    Majoritatea româncelor la 50 de ani arată ca la 45. Așa că Daniele, Cindy Crawford își arată din plin vârsta. Faptul că este o femeie frumoasă, nu-i ascunde cei 51 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod