Chuck Norris se luptă cu toţi: Starul acuză 11 companii farmaceutice că i-au otrăvit soţia

Chuck Norris a declanşat războiul împotriva celor pe care îi acuză că i-au otrăvit soţia


Firma de avocatură care îi va reprezenta pe Chuck Norris şi soţia lui a deschis în urmă cu mai multe săptămâni procese asemănătoare în numele altor persoane care au avut de suferit de pe urma analizelor cu gadoliniu.

Avocaţii au luat act de faptul că nu a fost determinată nicio legătură între gadoliniu şi simptomele de care s-au plâns cei care susţin că au fost intoxicaţi, dar susţin că rezultatele au fost afectate de faptul că probele de urină şi de sânge au devenit disponibile abia de curând şi cei mai mulţi medici nu au putut să facă legătura dintre afecţiunile care pot fi provocate de metalul greu şi simptomele pacienţilor.


Doar cei care aveau probleme cu rinichii au fost diagnosticaţi corect, susţine casa de avocatură. "Una dintre probleme este diagnosticarea greşită şi lipsa diagnosticării", a explicat Todd Wallburg, unul dintre apărătorii lui Norris.

Potrivit Daily Mail, casa de avocatură acuză mai mulţi producători de agenţi de contrast pe bază de gadoliniu că au cunoştinţă despre riscurile implicate, dar nu au avertizat pacienţii. Firma cere despăgubiri de peste 10 milioane de dolari, întrucât soţii Norris au fost nevoiţi să cheltuiască mai multe milioane de dolari pe tratament.

Chuck Norris s-a căsătorit în urmă cu 19 ani cu Gena O’Kelley, mai tânără cu 28 de ani decât el.

"O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită, iar dacă nevasta mea se supără, nu-i ies în cale până nu-i trec nervii", a declarat starul într-un interviu.

Fost ajutor de şerif în Texas, Gena este o fire aprigă, susţine soţul ei: "Mi-a spus clar că vrea să fim împreună când vom sărbători 50 de ani de căsnicie. A fost un ordin, de fapt. Eu voi avea vreo 108 ani, dar voi fi acolo", a dezvăluit el.

După ce a servit în Forţele Aeriene americane, Chuck Norris a devenit un foarte popular expert în arte marţiale şi şi-a fondat propria şcoală numită Chun Kuk Do.
A început să devină cunoscut în anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee şi a ajuns celebru în lumea întreagă cu rolul din serialul "Walker, Texas Ranger/Walker, poliţist texan", în care a ajucat din 1993 până în 2001, notează Mediafax. Seria a fost urmată de filmul "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire", lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste un miliard de telespectatori zilnic.

Chuck Norris a putut fi văzut şi în franciza cinematografică "The Expandibles/Eroi de sacrificiu", într-o distribuţie selectă din care mai fac parte Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Mel Gibson, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Steve Austin şi Mickey Rourke.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod