Christina Aguilera: "Mă simt mai sexy ca oricând!"

După luni de antrenamente și multă ambiție, cântăreața americană continuă să uimească prin felul în care arată. După ce a afișat o siluetă incredibilă într-un pictorial pentru revista Maxim, Aguilera a demonstrat că nu are nevoie de Photoshop: ea a arătat în emisiunea lui Jay Leno cât de mult a slăbit și a declarat că se simte mai sexy ca niciodată.
 
Artista a impresionat miercuri seară încă de la intrarea în studioul show-ului prezentat de celebrul Jay Leno. Îmbrăcată într-o rochie Bec & Bridge scurtă, neagră și mulată, cu un decolteu sexy, cu părul blond lăsat în voie pe umeri, Christina Aguillera a strâns ropote de aplauze în timp ce se îndrepta spre canapeaua din fața cunoscutului realizator TV. 

Silueta cântăreței, care se îngrășase foarte mult în timpul sarcinii, i-a lăsat cu gura căscată pe spectatorii din platou: artista în vârstă de 32 de ani are acum un corp perfect, iar picioarele tonificate denotă că ea a muncit cu multă ambiție pentru a reveni la forma fizică cu care s-a consacrat.
 
 
 
Foarte degajat, ca de obicei, Jay a întrebat-o despre pictorialul din Maxim, unde ea a pozat în lenjerie, rugând-o să explice o declarație din interviul publicat în revistă - "singurul loc în care n-am nevoie să dețin controlul este dormitorul." Vedeta i-a răspuns: "Sunt un mare manager. Sunt obsedată de organizare, totul trebuie să fie la locul potrivit și să aibă un scop, și mă organizez amănunțit chiar și atunci când sunt în studioul de înregistrări. Cred că orice femeie trebuie să se relaxeze și să-și permită să fie dezmierdată în dormitor. E singurul loc în care pot să fiu așa", a spus ea zâmbind.
 
Sigură oe sine, Christina a continuat să vorbească deschis despre sexualitatea ei: "În acest punct al vieții mele am 32 de ani și mă simt mai sexy ca oricând pentru că știu ce vreau", a adăugat ea. "Important este să apreciez femeia care am devenit și să mă străduiesc să fiu sexy, fără să mă zbat prea mult", a adăugat vedeta.
 
 

Jay a schimbat apoi subiectul discuției, întrebând-o pe Christina cum este fiul ei de cinci ani, Max. "Uimitor. E la o nouă școală, așa că e în faza de tranziție acum. Ne-am luat o nouă casă, el merge acum la altă școală, așa că sunt multe noutăți pentru micuțul meu, dar se descurcă excelent. El e bucuria vieții mele", a răspuns Christina.

Max, care a împlinit cinci ani în ianuarie, este copilul cântăreței din căsnicia cu producătorul muzical Jordan Bratman. În prezent, vedeta are o relaţie cu muzicianul Matthew Rutler.

Ca orice mamă, cântăreața a avut emoții în prima zi de cursuri. "M-am simțit ca în prima mea zi de școală. Eram ca toți părinții, verificam de zor dacă totul e în regulă", a povestit ea.
 
 

Vedeta a vorbit și despre casa cumpărată: "Este un loc atât de liniștitor și intim. Are o curte interioară frumoasă și multă iarbă, în care câinii se pot juca în voie. E ascunsă de camerele de luat vederi și de tururile turistice, așa că e un loc în care pot să-mi trag răsuflarea."
 
 

Christina Aguilera locuiește în același cartier cu o altă cântăreață cu o voce inconfundabilă, Shakira, însă cele două nu s-au întâlnit până acum, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
În 2012, cântăreaţa a părut hotărată să fie subiectul controverselor. Ea a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate şi a apărut chiar nud pentru coperta ultimului ei album, notează agenția Mediafax.
 
 

Vedeta a decis însă să pună capăt perioadei în care și-a neglijat silueta și a început un program ambițios de slăbit.
 
 
 
Christina Aguilera va face din nou parte din juriul emisiunii-concurs "The Voice". Al cincilea sezon al show-ului produs de NBC va începe pe 23 septembrie.


Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 20 Sep 2013, 10:12
    si un minus

    Christina e minunata...si ca persoana si ca voce (din ce se poate citi si auzi )Nu mi-am facut vreo problema ca ar ramane cu kg in plus...Minusul il reprezinta picioarele..asa urate rar mai vezi,DAR ,atentie,fetelor ! vedeti ca nu-si face probleme,e dezinvolta,poarta mini...trb incredere in sine ! Daca picioarele nu se pot ascunde ,alte mici defecte nu trb sa fie probleme !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod