Christina Aguilera, de nerecunoscut! Și-a schimbat radical look-ul

Christina Aguilera a făcut senzație la o gală de strângere de fonduri organizată de Hillary Clinton.

Vedeta a întors toate privirile cu noul său look. După ce mulți ani a fost blondă, membra juriului "The Voice" a decis să facă o schimbare radicală de look și a devenit roșcată.

Culoarea intensă și sexy se potrivește de minune cu personalitatea latino a cântăreței. Vedeta a împărtășit inițial vestea schimării de look cu fanii săi de pe Instagram, unde a postat o imagine în care apare cu noua culoare a părului. Unii dintre cei care o urmăresc pe pagina de socializare au găsit o asemănare între Christina și personajul Jessica Rabbit, din filmul "Who Framed Roger Rabbit".

Jessica Rabbit

Celebra cântăreață a lansat vineri, 17 iunie, un videoclip pentru noua sa baladă, "Change", pe care a dedicat-o victimelor atentatului terorist din Orlando.

"Tragedia îngrozitoare care s-a întâmplat în Orlando continuă să cântărească greu în mintea mea. Le trimit multă iubire și multe rugăciuni victimelor și familiilor lor", a scris Aguilera într-un mesaj postat pe site-ul său.

Reprezentanții cântăreței au mai declarat că tot profitul realizat în urma vânzărilor acestei melodii în Statele Unite va fi donat fondului destinat familiilor victimelor din Orlando.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod