Christie Brinkley nu se potoleşte nici la 63 de ani: Vedeta le arată picioarele fotografilor

Christie Brinkley arată incredibil în pictorialul din Social Life


Născută pe 2 februarie 1954, Christie Brinkley a devenit celebră după ce a pozat pentru revista Sports Illustrated la sfârşitul anilor 1970. A devenit apoi actriţă şi o foarte apreciată prezentatoare de televiziune. A continuat să fie un model de succes, pozând pe copertele unor reviste precum Playboy, Allure şi Men's Health.

Vedeta s-a căsătorit în 1973 cu artistul francez Jean-François Allaux, de care a divorţat în 1981.

În 1985, s-a căsătorit cu cântăreţul Billy Joel, cu care are o fiică, Alexa Ray.

Cei doi au divorţat în 1994. În acelaşi an s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Richard Taubman, cu care are un fiu, Jack. Cuplul a divorţat în 1995. În anul următor, Christie Brinkley s-a căsătorit cu arhitectul Peter Halsey Cook, cu care are o fiică, Sailor Lee.

Brinkley a pozat pe coperta numărului revistei Sports Illustrated dedicat costumelor de baie de alte trei ori - în 1979, 1980 şi 1981.

Sports Illustrated este o revistă săptămânală americană, care a fost înfiinţată în anul 1954.
Modelele care apar pe coperta acestei publicaţii devin aproape instantaneu celebrităţi de prim rang în America de Nord, deoarece prezenţa lor în Sport Illustrated este considerată o realizare la fel de mare ca publicarea unui pictorial în Rolling Stone sau Vogue, notează News.ro. Revista Sports Illustrated este celebră şi pentru numărul ei anual dedicat costumelor de baie, care este publicat în luna februarie.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod