Christian Sabbagh, trei ani de când prezintă Ştirile Kanal D

Relansat în 10 mai 2010, odată cu venirea lui Christian Sabbagh la pupitrul ştirilor, principalul grupaj informativ al Kanal D împlineşte astăzi trei ani, timp în care a reuşit să înregistreze o ascensiune susţinută.
Ştirile Kanal D au devenit un reper important şi inovator pentru telespectatorii români, prin modalitatea optimistă, constructivă de a prezenta realităţile României de astăzi.

„Succesul Ştirilor Kanal D vine din faptul că prezentăm viaţa în toate aspectele ei. Ştirile nu înseamnă numai accidente de maşini, furturi, războaie politice. Am inclus ştiri despre subiecte care îi preocupă pe oameni şi le oferă o stare de bine: life & style, frumuseţe, sănătate, gastronomie.
Succesul Ştirilor Kanal D se datorează în primul rând telespectatorilor noştri care ne urmăresc cu fidelitate, în număr din ce în ce mai mare“
, a spus Fatih Salis, Directorul Departamentului de Ştiri şi al Producţiilor Interne Kanal D.

Ştirile Kanal D au înregistrat o creştere importantă din mai 2010 până în prezent. La debut, principalul grupaj informativ al zilei avea o cotă de piaţa de 3.7%, ajungând astăzi să atingă o medie de 7.3%, reprezentând o creştere de 98.8%, pe targetul 18-49 Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.
Ratingul s-a dublat din luna mai 2010 până în prezent, crescând de la 0.9% la 1.8%. Media anuală a crescut cu 133,8%, de la 1.2% rating în 2010, la 2.7% rating în 2013, conform datelor furnizate de Kantar Media.
10 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • barsan elena pe 1 Oct 2015, 16:48
    püliclinici din romania

    Domnule Sabbagh din pctul meu de vedere sunteti cel mai informat stirist si cel mai corsct din pct de vedere al adevarului curajos si stapan pe sine nu e o lauda e o constatare chiar sunteti cum se spune la locul potrivit va admir si va multumim ,Apropo de subiectul de ieri cu policlinica din alexandria din pacate cazul nu e singular si dv sunt sigura ca stiti mai bine decat mine eu sunt din resita ,caras severin si as vrea sa va dau cateva informatii despre ce se intampla si de ce se intampla aceasta nepasare si bataie de joc vizavi de pacienti care platesc sau au platit toata viata contributie si sunt tratati intr-un mod rusinos de catre cei care ,parerea mea ar trebui sa fie prima data oameni cu suflet si apoi in ajutorul nostru ca si medici sau cadre medicale este un pic mai mult de poestit si as dori acordul dv ,astept o adresa de email sau un nr de telefon ,multumesc cu respect

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod