Christian Bale renunță la dietele „criminale“ "Nu mai pot să fac asta. Moartea mă privește în ochi"

În 2004, Christian Bale a uimit întreaga lume cu aspectul său fizic din "Mașinistul"


Actorul a mai spus că îi pare rău pentru soţia lui, modelul Sibi Blazic, care trebuie să se obişnuiască cu schimbările sale fizice: "Însă indiferent de ce se va întâmpla, soţia mea le-a văzut deja pe toate". El a adăugat că noul lui aspect corpolent este, totuși, pe placul fiului său, Joseph, în vârstă de patru ani.

La începutul lunii ianuarie, rolul din "Vice" i-a adus lui Christian Bale cel de-al doilea Glob de Aur din carieră, el fiind desemnat cel mai bun actor într-un film - comedie/musical.

Actorul a câştigat un Glob de Aur şi în 2011 cu rolul secundar din "The Fighter".

În 2000, Christian Bale şi-a construit o masă musculară impresionantă pentru rolul din "American Psycho". Apoi a dat jos 30 de kilograme, ajungând la o greutate de numai 57 de kilograme, transformându-se incredibil de mult pentru rolul memorabil din "The Machinist" (2004). Starul britanic s-a îngrăşat iarăși pentru a-l juca pe Batman în filmele "Dark Knight" din 2008 şi 2012, iar în 2013 a slăbit din nou pentru rolul din "American Hustle"



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod