Chippendales vor sa fie accesibili

Cei sase "macho-membrii" ai trupei Chippendales, la prima vedere, pardoar niste baieti "aratosi", dar odata ce incep sa se dezlantuie pe scenadevin adevarate fenomene pentru adrenalina femeilor. In exclusivitatepentru eva.ro am aflat mai multe despre focosii stripperi.

Ce parere au parintii vostri despre meseria pe care o practicati?
Chino: Din acest grup, sunt singurul "persecutat" de parinti. Nu suntde acord, dar ma accepta asa cum sunt neavand alternativa.

Dar prietenele vostre?
Scott: Doar eu am prietena. Ea este specialista in calculatoare si stiade la inceput cu ce ma ocup, ma accepta si ma iubeste asa cum sunt.

Vi s-a intamplat sa fiti excitati in timpul spectacolului?
Chris: Asa ceva nu ni se poate intampla pentru ca noi suntem foarte atentila coregrafie si la realizarea spectacolului, si chiar muncim din greu.

Care este cel mai "nebunesc" lucru care l-a facut o femeie la spectacol?
Austin: Mi s-a intamplat sa fiu muscat tare de gat si de piept. A fostdestul de neplacut.
Cris: Daca vad ca o femeie este prea infierbantata, fuuuuug!!!
Scott: Suntem obisnuiti cu propuneri, dar nu le refuzam intr-un modbrutal... Vrem sa fim accesibili!

Va simtiti exploatati?
Scott: Noi depunem eforturi mari ca totul sa iasa bine si este o meserieca oricare alta. Ne iubim profesia si nu ne simtim exploatati.

Ce gen de femeie va atrage? Aveti un exemplu?
Peter: Imi plac femeile care dispun atat de frumusete fizica cat siinterioara, ceea ce este greu de gasit. Oricum eu tot caut! Imi placmult Shakira si Britney Spears.
Chris: Si mie imi place Shakira!
Scott: Mie mi se par cam artificiale cele doua. O ador pe AngelinaJolie. Ma simt atras la o femeie de buze si fese, si sa-i placa sa iasain oras.

Spectacolul - frenezie totala
1 martie, ora 20.00, Club Maxx, Bucuresti. Atmosfera incinsa insala, toate femeile asteapta cu nerabdare aparitia baietilor. Ei sepregatesc de spectacol intr-o camera special amenajata in sala, cuperdele rosii, in care li se strevad umbrele. Era bine pazita, darun moment de neatentie din partea paznicilor, si am ajuns in locul"interzis". Ma duc la preferatul meu - Dante - sa ii urez succes, sima trezesc imbratisata de acesta. In acest timp puteam observa baietiidandu-se cu tot felul de uleiuri parfumate. Ma desprind din imbratisare,ii urez lui Dante "spectacol placut" si ies intimidata si nerabdatoaresa inceapa spectacolul.
Abia mi-am revenit, si apar in scena in ritmuri de Backstreet Boys. Amobservat ca au o coregrafie bine pusa la punct si ca sunt adevaratiatleti. Spectacolul a este interactiv: fiecare dovada de entuziasm dinpartea publicului aduce, drept rasplata, o piesa vestimentara in minus depe corpul celor sase stripperi. Cateva entuziaste din public au parte dereprezentatii "private", fiind invitate pe scena. Au uitat de inhibitii,de varsta si participa cu trup si suflet la reprezentatia Chippendales.De-a lungul numerelor, cei sase barbati au intruchipat diferite fanteziisexuale ale femeilor: politist care face "perchezitii corporale", pompier,cowboy singuratic, Mos Craciun. A fost un spectacol cu multa fantezie,umor si... toate astea in timp ce se dezbracau. Spre sfarsit, baietiis-au raspandit in sala oferind show-uri private, si cred ca aproapetoate femeile au ajuns sa-i atinga macar un pic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod