Chinurile facerii prin care a trecut Brigitte Nielsen: Peripețiile unei femei celebre care și-a dorit un copil la 54 de ani și a reușit

Doctorii i-au dat doar 2,5% șanse să rămână însărcinată, dar ea a încercat până când a reușit. Apoi i-au zis să nu spună nimănui până în luna a șaptea, așa că nici mama ei nu a aflat.

Lumea a râs de ea când s-a măritat a cincea oară, la 40 de ani, cu un bărbat de 25 de ani. A râs și atunci când și-a dorit cu disperare să facă al cincilea copil, la 54 de ani, dar nu a vrut să renunțe, chiar dacă doctorii îi dădeau doar 2,5% șanse să rămână însărcinată. "Cineva trebuie să câștige la loterie", spunea ea.

Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil și totodată prima sa fetiță, pe nume Frida, pe 22 iunie anul trecut.

Căsătorită a cincea oară, vedeta și-a dorit enorm să aibă al cincilea copil.

Actrița daneză în vârstă de 55 de ani a povestit pentru ziarul britanic The Guardian că a încercat să rămână însărcinată până când aproape a terminat toți embrionii. Faptul că a reușit și a adus pe lume o fetiță înseamnă că a meritat să îndure tot, crede ea. "Ai o mulțime de tratamente de făcut. Este foarte scump. Hormonii lucrează diferit la fiecare femeie. Mereu ai impresia că rămâi însărcinată, dar de cele mai multe ori sună telefonul și auzi: <<Îmi pare rău>>.
E devastator"
, a mărturisit Brigitte Nielsen.

Când, în cele din urmă, a rămas însărcinată, doctorul ei a sfătuit-o să nu spună nimănui până la 27 de săptămâni, fiindcă nu se știa dacă va putea duce sarcina la bun sfârșit, așa că nu i-a zis nici măcar mamei sale. Și pe deasupra, a trebuit să suporte criticile care o acuzau pentru îndârjirea de a deveni mamă la vârsta ei. "Unora li s-a părut caraghios, unora li s-a părut oribil, iar altora le-a plăcut. Nu cred că e treaba nimănui.
Este viața mea și a soțului meu și ne place ceea ce facem"
, a subliniat ea.

Nielsen a mai fost căsătorită cu Kasper Winding, din 1983 până în 1984, cu Sylvester Stallone, din 1985 până în 1987, cu Sebastian Copeland, din 1990 până în 1992, și cu Raoul Meyer, din 1993 până în 2003. Ea mai are patru băieți - Julian, în vârstă de 34 de ani, Killian, în vârstă de 28 de ani, Douglas, în vârstă de 25 de ani, și Raoul, în vârstă de 23 de ani.

Vedeta care a declarat pentru ziarul Herald Sun din Melbourne că Arnold Schwarzenegger și-a înșelat cu ea fosta soție, Maria Shriver, s-a căsătorit cu producătorul italian Mattia Dessi în 2006.
Protagonista show-ului de televiziune "The Celebrity Rehab" l-a cunoscut pe actualul ei soț, în vârstă de 39 de ani, într-un hotel din Elveția, unde acesta lucra ca valet. Cei doi s-au căsătorit în 2006, în Malta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod