Chinul din spatele cortinei: Lady Gaga are dureri cronice în fiecare zi

Lady Gaga a vorbit pentru Vogue despre boala de care suferă și le cere mai multă compasiune celor care o judecă prea ușor


Încercarea sa de a-i convinge pe sceptici cum este ea și prin ce trece ar putea avea mai multe șanse după lansarea filmului "A Star Is Born", în care face pereche cu Bradley Cooper.

Lady Gaga a pozat pentru Vogue pentru a promova această producție care a primit cronici bune din partea criticilor luna trecută, la Festivalul de film de la Veneția. Artista apare în imaginea de pe copertă îmbrăcată într-o rochie Gucci, iar în interiorul revistei poate fi văzută și în alte ipostaze - întinsă în cadă, acoperită cu o blană artificială Givenchy și într-o rochie Chanel din dantelă neagră, întinsă pe o pătură roz, pe iarbă.

Aflat la debutul său ca regizor cu acest film muzical, Bradley Cooper a povestit că a avut o colaborare perfectă cu Lady Gaga și că legătura lor a fost "instantanee".

Producția redă povestea unui cântăreț de muzică country alcoolic, Jackson Maine, interpretat de actorul în vârstă de 43 de ani care a învățat să cânte la chitară pentru acest rol. Maine o descoperă pe tânăra cântăreaţă aspirantă Ally (Lady Gaga), de care se îndrăgosteşte.

Coloana sonoră este formată din cântece originale, interpretate live de Cooper şi Gaga, care a scris o mare parte dintre ele împreună cu artişti ca Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronson. Bradley Cooper și Lady Gaga au cântat live la festivalul britanic Glastonbury și la festivalul Stagecoach pentru unele secvențe din film.

"A Star is Born", noua variantă a poveştii consacrate de Kris Kristofferson şi Barbra Streisand în 1976, va rula în cinematografe din luna octombrie.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută cu numele de scenă Lady Gaga, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod